Nieuw

Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Deze te renoveren woning is centraal gelegen in centrum van Sint-Lenaarts op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer. De woning werd gebouwd in de jaren '50 en staat op een mooi perceel van ca 398m² (na opmeting en afsplitsing) met een straatbreedte van 10m. De woning is ingedeeld als volgt: GELIJKVLOERS: een inkomhal, leefruimte opgedeeld in eetkamer en zithoek, keuken, achterinkom, wasplaats met toilet en kleine badkamer met wastafel en zitbad. VERDIEPING 1: Nachthal, 3 slaapkamers; VERDIEPING 2: Inrichtbare zolderruimte bereikbaar met vaste trap. EXTERIEUR: Achter aan de wasplaats bevindt zich een tuin-en werkhuis en links op de perceelgrens een garage. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Hoogstraatsebaan 43 - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

€ 179.000

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Nieuw

Huis te Brecht

Deze uitzonderlijke duplex woning heeft een nuttige oppervlakte van 269m² en is centraal gelegen tussen Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor in een groene en landelijke omgeving. De duplex bestaat uit de 1e en 2e verdieping, bereikbaar vanuit een private inkomhal. Van daaruit bestaat het eigendom uit 3 woongelegenheden (88m²-87m² en 94m²) met ELK ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer/wasplaats. Er zijn dus als het ware 3 leefruimten van +/- 28m², 6 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn ook 3 grote terrassen (28m²-30m²-49m²), allen met een uniek uitzicht op weiden en bossen (Natuurgebied 'De Merel'). Het gedeelte op de 2e verdieping werd onlangs grondig opgefrist. Achter het gebouw horen er 4 parkeerplaatsen en een mooie tuin van +/- 900m² toe aan dit appartement. Gezien zijn indeling is het appartement IDEAAL voor grote gezinnen, de combinatie, wonen/kantoor; wonen/vrij beroep, wonen/ontspanning. Daarnaast is dit eigendom uitermate geschikt voor CO-HOUSING of verhuur via AIRBNB.


Schotensteenweg 74 - 2960 Brecht

€ 389.000

 • 6 bedrooms
 • 3 bathrooms
Nieuw

Appartement te Brecht

Dit uitzonderlijk XXL duplex dakappartement, heeft een nuttige oppervlakte van 269m² en is centraal gelegen tussen Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor in een groene en landelijke omgeving. Je komt dit appartement binnen via een private inkomhal. Van daaruit bestaat het appartement uit 3 woongelegenheden (88m²-87m² en 94m²) met ELK ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer/wasplaats. Er zijn dus als het ware 3 leefruimten van +/- 28m², 6 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn ook 3 grote terrassen (28m²-30m²-49m²), allen met een uniek uitzicht op weiden en bossen (Natuurgebied 'De Merel'). Het gedeelte op de 2e verdieping werd onlangs grondig opgefrist. Achter het gebouw horen er 4 parkeerplaatsen en een mooie tuin van +/- 900m² toe aan dit appartement. Gezien zijn indeling is het appartement IDEAAL voor grote gezinnen, de combinatie, wonen/kantoor; wonen/vrij beroep, wonen/ontspanning. Daarnaast is dit eigendom uitermate geschikt voor CO-HOUSING of verhuur via AIRBNB.


Schotensteenweg 74 - 2960 Brecht

€ 389.000

 • 6 bedrooms
 • 3 bathrooms
Nieuw

Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Bouwrijp perceel bouwgrond voor een vrijstaande eengezinswoning, 830m² en 30m breed, op een aangenaam rustige en landelijke locatie. Het betreft een mooi rechthoekig perceel, deel uitmakende van een goedgekeurde verkaveling. Volgende bouwvoorschriften gelden: voorgevel op minimum 7m van de rooilijn, zijgevels op minimum 3m van de zijdelingse perceelgrenzen; maximaal 20m gevelbreedte en maximaal 15m bouwdiepte gelijkvloers; maximale bouwdiepte op de verdieping bedraagt 9m. Kroonlijst op maximaal 7m hoogte. Dakhelling tussen 25° en 60°. Geen aparte bijgebouwen mogelijk. Gedetailleerde bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek te verkrijgen. Stedenbouwkundige info in aanvraag.


Heyaard 3 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 195.000

Nieuw

Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Bouwrijp perceel grond voor het bouwen van een vrijstaande woning, ca. 612m², op een rustige en super centrale locatie in het dorp van Sint-Job. Winkels en openbaar vervoer op wandelafstand! Het perceel heeft een straatbreedte van 18m, en loopt achteraan iets breder uit tot 20m op de achterste perceelgrens. Het perceel is zuidoost gericht en er staan geen bomen op. Bouwvoorschriften melden onder meer: bouwen op 5m van de rooilijn en 3m van de zijdelingse perceelsgrenzen, 12m maximale bouwbreedte; zowel hellend dak als plat dak toegelaten.. Verkaveling in aanvraag. In de prijs is een goedgekeud bouwplan met voorstudie EPB begrepen. Ideaal perceel voor wie rustig wil wonen in het centrum!


Hendrik Consciencelaan 37 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 198.000

Nieuw

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Mooie nieuwbouwvilla op rustige en super centrale locatie in het dorp van Sint-Job. Winkels en openbaar vervoer op wandelafstand! Deze ruim bemeten villa zal traditioneel opgetrokken worden op een zuidoost gericht perceel van 612m². De geslaagde combinatie van een rood genuanceerde gevelsteen, antracietkleurig buitenschrijnwerk en blauwe hardstenen accenten zorgen voor een stijlvolle uitstraling! De totale nuttige oppervlakte bedraagt 262m² dewelke met 60m² kan uitgebreid worden door het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping. Indeling als volgt: GELIJKVLOERS: inkomhal met vide en gastentoilet, lichtrijke leefruimte met bureel/speelhoek (48m²) en aansluitend een schitterende leef-eetkeuken van 28m²; kleine inkomhal achteraan met toegang tot keuken, koele berging (4,8m²) en wasplaats (9,6m²); ruime inpandige garage (25,4m²). VERDIEPING: overloop met mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping, masterbedroom met dressingruimte (27m²), 2 grote kinderslaapkamers (18,4m² / 17,4m²) en badkamer (voldoende ruimte voor het plaatsen van zowel ligbad als douche); een alternatieve indeling met 4 volwaarde slaapkamers behoort eveneens tot de mogelijkheden. ZOLDERVERDIEPING: grote open zolderruimte van 60m² reeds met ramen in de zijgevels, installatie centrale verwarming en ventilatie; voorlopig uitgevoerd met een valtrap. EXTRA: energiezuinige woning (ca. E45) met balansventilatie en zonnepanelen (ca. 2.250Wp); de afwerking van de woning kan gekozen worden aan de hand van keuzebudgetten bij aangeduide leveranciers. Volledige betaling na oplevering. Ideale woning voor wie rustig wil wonen in het centrum!


Hendrik Consciencelaan 37 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 550.000

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Nieuw

Huis te Antwerpen Ekeren

Verzorgde en goed onderhouden rijwoning in het centrum van Mariaburg. Centraal gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. De woning werd origineel opgericht in 1910 maar in 1989 is de voorgevel vernieuwd samen met de volledige achterbouw op het gelijkvloers. De indeling is als volgt: inkomhal met mogelijkheid voor vestiaire, woonkamer ( ca. 30m² ) met gemetste sierschouw en gashaard, aansluitend op de woonkamer de ruime ingerichte keuken met veel natuurlijk lichtinval dmv een dakkoepel. Vanuit de keuken toegang naar de wasplaats en de badkamer. In de wasplaats vinden we de aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook de warm water geiser. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid, meubel en toilet. Aansluitend aan de keuken de gezellige stadstuin met terras. Via de authentieke houten trap in de woonkamer komen we op de eerste verdieping met nachthal en twee ruime slaapkamers ( 17m² en 12m² ). De zolder ( ca. 25m² ) is bereikbaar met een uitschuifbare zoldertrap en biedt mogelijkheden voor een derde slaapkamer. Voor de woning een kleine voortuin. De woning is door de jaren heen steeds zeer goed onderhouden en is instapklaar.


Schriek 280 - 2180 Antwerpen Ekeren

€ 225.000

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Nieuw

Grond te Schilde

Deze mooie villagrond heeft een oppervlakte van 3.105m², met een straatbreedte van 30m, en is rustig en groen gelegen in een residentiële verkaveling. De bouwzone is voorzien op 26m uit de rooilijn, op 5m van de zijdelingse perceelgrenzen en een diepte van 30m. (zoals aangeduid op het plan), vrije inplanting. De maximale bebouwde oppervlakte bedraagt 10% van de perceeloppervlakte, hoofd- en bijgebouw samen. Bijigebouwen max. 75m². De voorgevelbreedte mag maximaal 2/3 van de perceelbreedte bedragen (= maximaal 20m!). Kroonlijsthoogte op max. 6,50m of 7,00m bij platte daken, nokhoogte max. 11,50m. Plat dak of hellend dak met een maximum helling van 45°. Gedetailleerde bouwvoorschriften te verkrijgen op eenvoudig verzoek. Verkavelingsvergunning voorwaardelijk goedgekeurd.


Catharinadreef 16 - 2970 Schilde

€ 359.000

Nieuw

Huis te Brecht

Deze ruime woning, op een mooi perceel van 581m² met een oriëntatie op het zuidwesten, gelegen in het centrum van Brecht op korte afstand winkels, scholen, openbaar vervoer, de E19 en het station 'Noorderkempen', etc. De woning werd in 2012 volledig gerenoveerd en is ingedeeld als volgt: GELIJKVLOERS: hoofdinkomhal, leefruimte met open keuken ingericht met 5-pits inductievuur, dampkap, spoeltafel, vaatwasser, oven, microgolfoven en ijskast, afgewerkt met een natuurstenen werkblad. In de leefruimte geeft een trap toegang tot het bureel en de logeerkamer. Via een schuifraam heb je rechtstreeks toegang tot het terras en een mooie kijk op de tuin, de zij-ingang geeft toegang tot de wasplaats met wastafel en inloopdouche en geeft uit in de leefruimte. De centrale nachthal geeft toegang tot een berging (met toegang tot de kelder), apart toilet, badkamer geïnstalleerd met dubbele wastafel en ligbad in combinatie met douche en de 2 slaapkamers. Via een sas komen we in de hoofdinkomhal en nemen we de trap naar de verdieping. VERDIEPING +1: Nachthal met vaste trap naar verdieping +2, 2e leefruimte met open keuken ingericht met 4-pits gasfornuis, dampkap, spoeltafel, vaatwasser, combi-oven en ijskast, en afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Via een schuifraam heb je toegang tot het terras dat volledige privacy biedt. Verder vinden we nog de 2e badkamer geïnstalleerd met een wastafel in meubel, toilet, douche en aansluiting voor een wasmachine. VERDIEPING +2: Op deze verdieping vinden we nog 2 ruime slaapkamers. EXTERIEUR: Rondom de woning werd een volledig omheinde tuin aangelegd met een speelgazon, terras en die parkeerplaats biedt aan meerdere wagens/mobilhome,etc. en die vooraan afgesloten is met een automatische poort. Door de aanwezigheid van 2x keukens, 2 leefruimten, 2 badkamers, 4slpks, is deze woning uitermate geschikt voor kangoeroewonen/zorgwonen, vrij beroep/praktijkruimte aan huis, etc. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag


Veldstraat 58 - 2960 Brecht

€ 385.000

 • 4 bedrooms
 • 2 bathrooms
Coga gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan