Huis te Brecht

Huis te Brecht

Deze nieuwbouwwoning, half open bebouwing, in landelijke stijl, wordt opgericht op een perceel grond met een opp. van +/- 385m² met een straatbreedte van 9,92m gelegen in het centrum van Brecht nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. Het concept bestaat erin om 2 half open bebouwing te creëren met het uitzicht van 1 geheel. De woning is ingedeeld als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet en traphal, leefruimte met open keuken (60m²), berging/wasplaats. VERDIEPING 1: nachthal met toilet, 2 slaapkamers (14m²-14m²), dressing en badkamer; VERDIEPING 2: nachthal, 1 slaapkamer (22m²), technische ruimte en bergruimte; KELDER: ruime kelder +/- 50m². In de tuin wordt een garage voorzien voor 1 wagen met geautomatiseerde sectionale poort. De woning wordt opgetrokken met een recuperatiesteen (mengeling Paepsteen-Klampsteen), blauw gesmoorde dakpannen, zijkanten dakerkers met natuurleien, zinken hanggoten en regenwaterafvoerbuizen, plat dak met EPDM. De EPB-studie vermeld een maximaal E-peil van E45 (!). Dit wordt behaalt door 12cm thermische isolatie in de muren; 2x 4cm akoestisch thermische isolatie in de scheidingsmuren; 22cm MW of SW in het hellend dak; en 16cm PUR (2x8cm) op het plat dak; ventilatiesysteem D en vloerverwarming op aardgas op alle verdiepingen. Afzelia buitenschrijnwerk met hoogredementsglas - op de verdieping zijn er elektrische rolluiken! De rioleringswerken en aansluiting op de straatriolering zitten begrepen in de prijs. Tevens voorzien: RWA-put van 7.500 liter met hergebruik spoelingen toiletten en buitenkraantjes, en een infiltratiesysteem. De woning wordt ‘casco’ verkocht (=zonder eindafwerking zoals, vloeren, keuken, sanitaire toestellen). Verkoop volledig onder BTW-stelsel. Voor de bouwplannen & verdere detailinformatie kan u terecht op ons kantoor.


Venusstraat 12 - 2960 Brecht

€ 359.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Op een van de beste locaties te midden van het dorp wordt Residentie ‘Kockstee’ gerealiseerd. Uniek gelegen BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) worden opgetrokken met streekeigen materialen met een knipoog naar de traditionele panden zodat de geest en het karakter van het dorp intact blijft. Van hieruit wandel je naar winkels, terrasjes en openbaar vervoer; het treinstation Noorderkempen en de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar. De nieuwe ring rond Brecht zorgt voor een vlotte verbinding en een autoluw centrum. Residentie ‘Kockstee’ is een inbreidingsproject omvattende in totaal 33 (10 + 23) luxueuze appartementen verdeeld over 2 gebouwen verbonden door een ondergrondse garageverdieping. Gebouw A situeert zich aan het Schoolplein en herbergt 10 wooneenheden; gebouw B bestaat uit 23 appartementen met grote zuiderterrassen langsheen de Lessiusstraat. Het betreft een afgesloten domein dat zorgt voor de nodige privacy en veiligheid. Hieronder krijgt u een overzicht van de beschikbare appartementen in Gebouw B: 23 knappe BEN-appartementen (87m²-176m²) op een ondergrondse garageverdieping. Gelijkvloerse wooneenheden met zuid gerichte tuin; appartementen op de verdiepingen met groot zuid gericht terras (21m² - 61m²). Kelderverdieping met ruime individueel afgesloten garageboxen (21m²-45m²). Benieuwd? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie. Sted. inlichtingen in aanvraag.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Residentie ’t Kameryck wordt gerealiseerd in het oude dorpscentrum van Sint-Job-in-‘t-Goor, een rustiger deel van de gemeente nabij de Brechtse Heide. Enkele winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. De Residentie omvat 14 appartementen (74m² tot 113m²) met 1, 2 of 3 slaapkamers en een ondergrondse parkeergarage. Elk appartement kan over één of meerdere autostaanplaatsen beschikken en een individuele kelderberging. Steeds met lift van parkeergarage tot appartement. Alle appartementen kunnen genieten van een terras of tuin op het zuiden, en een groen vergezicht op landschappelijk waardevol agrarisch gebied! Wordt dit project ook uw nieuwe thuis? Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

 • 1 garages
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (12), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 359m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 374.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Op een van de beste locaties te midden van het dorp wordt dit schitterend project 'LANDZICHT' gerealiseerd in de vorm van een (doodlopend) woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat. Prachtige nieuwe BEN- dorpswoningen (Bijna Energie Neutraal), uniek gelegen en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc. Het treinstation ‘Noorderkempen’ en de E19 zijn eveneens op korte afstand bereikbaar. Het project bestaat uit 4 halfopen en 8 gesloten bebouwingen met verschillende bewoonbare oppervlakten (143m²-173m²-179m²-192m²) op een grond gaande van +/- 190m² tot 360m². Elke woning heeft een eigen carport in de straat en een fiets-/tuinberging van 10m² in de tuin. Door de grote raampartijen aan de voor-en achterzijde van de woning met telkens een terras kan je heel de dag door kan genieten van de buitenomgeving. Uniek leef-concept waarbij lichtinval, privacy en ruimtegevoel centraal staat! Elke woning heeft op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met alle comfort (wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad); 7 woningen hebben een 2e verdieping met een polyvalente ruimte of extra slaapkamer met terras! Er wordt gebouwd met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, zoals Aluminium Schüco ramen met super isolerend glas, extra aandacht voor akoestisch comfort, parket vloerbekleding, vloerverwarming, zonnepanelen, hergebruik van regenwater, etc… Benieuwd naar meer? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtig nieuwbouw dakappartement, 112m², op centrale ligging in het dorp, bij winkels en openbaar vervoer. Zijdelings zicht op 'Brug' en 'Vaart'! Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping, en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte en open keuken (samen 50m²) met grote raampartij naar het terras toe, bureelhoek, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.54 x 3.65m en 3.65 x 3.36/2.59m) beide met rechtstreekse toegang tot de badkamer, ruim zuidgericht terras (19.44m²). In de prijs is één ruime garagebox (met sectionaalpoort) achter het gebouw inbegrepen. Bijzondere aandacht werd besteed aan thermisch en akoestisch comfort. Volgende zaken worden ondermeer standaard voorzien: gepanserde inkomdeur (Weber), videofoon, vloerverwarming, ... Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. In de prijs is de interieurafwerking (keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren) niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Deze eindafwerking kan voorzien worden mits meerprijs € 45.000,00 excl. BTW. Contacteer ons voor meer info: tel.: 03/636.47.47.47 - info@coga.be.


Brugstraat 202 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 254.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtig nieuwbouw dakappartement, 112m², op centrale ligging in het dorp, bij winkels en openbaar vervoer. Zijdelings zicht op 'Brug' en 'Vaart'! Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping, en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte en open keuken (samen 50m²) met grote raampartij naar het terras toe, bureelhoek, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.54 x 3.65m en 3.65 x 3.36/2.59m) beide met rechtstreekse toegang tot de badkamer, ruim zuid gericht terras (19.44m²). In de prijs is één ruime garagebox (met sectionaalpoort) achter het gebouw inbegrepen. Bijzondere aandacht werd besteed aan thermisch en akoestisch comfort. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, vloerverwarming, ... Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. In de prijs is de interieurafwerking (keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren) niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Deze eindafwerking kan voorzien worden mits meerprijs € 45.000,00 excl. BTW. Contacteer ons voor meer info: tel.: 03/636.47.47.47 - info@coga.be.


Brugstraat 204 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 254.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Strakke architectuur, zicht op water en een super centrale ligging in het dorp typeren deze nieuwe Residentie. Zij omvat één gelijkvloerse handelsruimte van 358m² met een gevelbreedte van ca. 38m, vijf schitterende appartementen (98m²-148m²) en vier duplexwoningen (119m²-123m²) met zicht op het kanaal Schoten-Turnhout! Ruime ondergrondse parkeerkelder met individuele bergingen, steeds met lift tot aan de appartementen. Twee of drie slaapkamers mogelijk. Alle wooneenheden met grote ramen en zuid gerichte terrassen. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Residentie ‘Artis’, wordt opgetrokken in het commerciële centrum van Sint-Job-in-‘t-Goor, tegenover de parking van Aldi en Kruidvat, en met aan de achterzijde een openbare parking. Het knappe gebouw omvat twee – achter elkaar liggende - gelijkvloerse handelsruimtes (88m² en 89m²) en twee bovenliggende appartementen (88m² en 61m²). Achteraan bevinden zich nog 7 private autostaanplaatsen. De halfopen constructie naast de insteekweg zorgt voor een mooie zichtbaarheid. Een rood-genuanceerde klassiek gemetste gevel wordt gecombineerd met zwart buitenschrijnwerk en zwarte aluminium gevelbekleding. Ideaal voor wie wil handelen of wonen in het centrum!


Handelslei 11 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Residentie ‘Antonius’, standingvolle appartementen met alle comfort! De Residentie wordt gerealiseerd op een rustige locatie achter en met een doorsteek naar het levendige centrum (100m); openbaar vervoer en winkels op wandelafstand! Het betreft een vrijstaand gebouw op ca. 2.145m², met een mooie klassiek gemetste gevel, omvattende 13 standingvolle appartementen (85m² - 139m²) en een parkeerkelder. De terrassen zijn hoofdzakelijk zuid gericht. De appartementen worden volledig en degelijk afgewerkt met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming, individuele warmtepomp, balansventilatie en driedubbele beglazing behoren tot de standaard uitrusting mede waardoor het E-peil maximaal E50 bedraagt! Extra veiligheid wordt gegarandeerd door gepantserde inkomdeuren en videofoon!


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

 • 2 bedrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning - winddicht afgewerkt - op een mooi rechthoekig perceel van 885m², rustig gelegen in een groene landelijke omgeving. Goede verbinding met E19. Indeling gelijkvloers: inkomhal met vide, gastentoilet, leefruimte met schuifraam + open keuken met zicht op tuin (54m²), inpandige garage met wasplaats; verdieping: overloop met nachttoilet, hoofdslaapkamer met dressingruimte (21m²), 2 kinderslaapkamers (elk 9m²), en ruime badkamer (16m²). De woning wordt traditioneel gebouwd en winddicht afgewerkt. De afwerking is standaard niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Optioneel kan - indien gewenst - de woning afgewerkt worden. De tuin is zuidgericht! Plannen op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.


Albatrosdreef 43 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Industrieel te Brecht Sint-Lenaarts

Industrieel te Brecht Sint-Lenaarts

Multifunctioneel en semi-industrieel nieuwbouwcomplex te Brecht/Sint-Lenaarts, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame locatie voor productie of atelier. Vlot bereikbaar via weg en water. Op korte afstand van de E19 Antwerpen-Breda, met een goede verbinding via de nieuwe ring rond Brecht. Gelegen aan het kanaal Antwerpen-Turnhout. Units voor productie en opslag. Milieuvergunning klasse 1 mogelijk. Units in te delen op maat van de klant, oppervlaktes van 160m² tot 270m² of combinaties. Energiezuinige units: lichtstraten over 10% van het dakoppervlak en volledig geïsoleerd. Informeer naar de mogelijkheden!


Vaartkant Rechts 14 - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Op een van de beste locaties te midden van het dorp wordt Residentie ‘Kockstee’ gerealiseerd. Uniek gelegen BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) worden opgetrokken met streekeigen materialen met een knipoog naar de traditionele panden zodat de geest en het karakter van het dorp intact blijft. Van hieruit wandel je naar winkels, terrasjes en openbaar vervoer; het treinstation Noorderkempen en de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar. De nieuwe ring rond Brecht zorgt voor een vlotte verbinding en een autoluw centrum. Residentie ‘Kockstee’ is een inbreidingsproject omvattende in totaal 33 (10 + 23) luxueuze appartementen verdeeld over 2 gebouwen verbonden door een ondergrondse garageverdieping. Gebouw A situeert zich aan het Schoolplein en herbergt 10 wooneenheden; gebouw B bestaat uit 23 appartementen met grote zuiderterrassen langsheen de Lessiusstraat. Het betreft een afgesloten domein dat zorgt voor de nodige privacy en veiligheid. Hieronder krijgt u een overzicht van de beschikbare appartementen in Gebouw A: 10 knappe BEN-appartementen (95m²-148m²) op een ondergrondse garageverdieping. Alle wooneenheden met west gericht terras (12m² - 56m²) en individueel afgesloten garageboxen en bergingen in de kelderverdieping. Benieuwd? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie. Sted. inlichtingen in aanvraag.


Schoolplein 6-12 - 2960 Brecht

 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtige moderne nieuwbouwwoning, half open bebouwing (woning rechts), op een zuidwest gericht perceel van 426m². Het eigendom bevindt zich op een aangename rustige locatie op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. Deze traditioneel gebouwde woning is ingedeeld als volgt: inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet, betonnen trap naar de verdieping toe, grote lichte leefruimte met open keukenruimte (samen 59m²), koele berging; verdieping met 4 grote slaapkamers (16m²/15m²/13m²/12m²), badkamerruimte (9m²) en bergruimte. Ruime garage voor één wagen met geautomatiseerde sectionaalpoort. De combinatie van de Illuza Pagus gevelsteen met verlijmd uitzicht, de grote zwart-aluminium raampartijen en de strakke architectuur zorgen voor een prachtige geheel! De woning wordt grotendeels afgewerkt - de eindafwerking (keuken, sanitaire inrichting, vloerafwerking en binnenschrijnwerk) is niet inbegrepen. Zeer energievriendelijke woning met onder meer standaard vloerverwarming gelijkvloers. Plannen en lastenboek op eenvoudig verzoek te verkrijgen.


Kerkhofstraat 77 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 379.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Hoogstraten Minderhout

Appartement te Hoogstraten Minderhout

Residentie ‘Witheren’ wordt opgericht op een mooi perceel van +/-2.372m² in het dorp van Minderhout, bij winkels en openbaar vervoer. Het project omvat 15 moderne appartementen verdeeld over twee gebouwen die met elkaar verbonden worden door een ruim opgevatte ondergrondse parkeer- en keldergarage. Gebouw A herbergt 5 appartementen met grote achterliggende terrassen en is gelegen langsheen Minderhoutdorp. Gebouw B, met 10 appartementen, staat dieperliggend en haaks op de straat, zodat alle terrassen van de verdiepingen zuid gericht zijn. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben 1 of 2 slaapkamers. Door extra aandacht te geven aan de energiezuinigheid, bedraagt het maximale E-peil E40! Onder meer vloerverwarming, warmtepomp en ventilatiesysteem type D worden standaard voorzien. Het geheel wordt keurig afgewerkt op basis van een ontwerp van landschaps- en tuinarchitecte Machtelt Tilburgs. Benieuwd? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie.


Minderhoutdorp 44 - 2322 Hoogstraten Minderhout

 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Residentie ‘La Rosa’ – nieuwe appartementen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Mooi gelegen langsheen de Kerklei, bij enkele winkels en kortbij de ‘Vraagheide’ worden 11 charmante appartementen gerealiseerd. De toegang tot de ondergrondse garage- en parkeerverdieping is bereikbaar vanuit de Kerkhofstraat. Appartementen vanaf 70m² tot 122m²; één, twee of drie slaapkamers en grote terrassen. Gelijkvloerse appartementen met tuin. Alle appartementen zijn vanuit de kelderverdieping bereikbaar met de lift. Volledige afwerking! Plannen en lastenboeken zijn na afspraak te verkrijgen op kantoor.


Kerklei 15-17 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

 • 1 garages
Coga gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan