Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Dit nieuwbouw duplexappartement is zeer rustig gelegen op een toplocatie langsheen het kanaal Dessel-Schoten! Het maakt deel uit van Residentie "DE JACHTHAVEN" en bevindt zicht op de 1e en 2de verdieping. Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Het appartement is ruim (176m²) en met de twee zuid georiënteerde terrassen (11,40m² - 15,58m²) geniet u van een mooi zicht op het kanaal! Er werd gekozen voor een degelijke afwerking: Eiken parket, eiken trap, veiligheidsdeur, videofoon, ventilatiesysteem D, warmtepompinstallatie, vloerverwarming 1V en 2V, … Indeling verdieping1: Inkomhal met gastentoilet en ruimte voor het plaatsen van een vestiairekast. Via een dubbele deur betreden we de leefruimte die samen met de open ingerichte keuken een geheel vormt van 51m² met prachtig zicht naar het kanaal. Een ruime slaapkamer (4,11m x 4,55m) met aansluitend een badkamer ingericht met ligbad, toilet en een inloopdouche. In de berging zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en de verwarmingsinstallatie. De open trap in de leefruimte brengt u naar de 2de verdieping; ingericht met een nachttoilet, 3 ruime slaapkamers (4,34m x 3,86m - 3,80m x 3,25m - 3,21m x 3,86m) en een douchekamer met inloopdouche. In de ondergrondse garage behoren twee autostaanplaatsen (03 & 04) en een kelderberging (03) bij het appartement; deze zijn in de prijs begrepen. Wie wil er niet genieten van deze prachtige rustige locatie aan het water en toch op wandelafstand van het centrum! Sted. inlichtingen in aanvraag


Frans De Meyerstraat 12 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 495.000,00

  • 4 bedrooms
  • 2 bathrooms
  • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Deze nieuwbouwwoning, half open bebouwing, in landelijke stijl, wordt opgericht op een perceel grond met een opp. van +/- 385m² met een straatbreedte van 9,92m gelegen in het centrum van Brecht nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. Het concept bestaat erin om 2 half open bebouwing te creëren met het uitzicht van 1 geheel. De woning is ingedeeld als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet en traphal, leefruimte met open keuken (60m²), berging/wasplaats. VERDIEPING 1: nachthal met toilet, 2 slaapkamers (14m²-14m²), dressing en badkamer; VERDIEPING 2: nachthal, 1 slaapkamer (22m²), technische ruimte en bergruimte; KELDER: ruime kelder +/- 50m². In de tuin wordt een garage voorzien voor 1 wagen met geautomatiseerde sectionale poort. De woning wordt opgetrokken met een recuperatiesteen (mengeling Paepsteen-Klampsteen), blauw gesmoorde dakpannen, zijkanten dakerkers met natuurleien, zinken hanggoten en regenwaterafvoerbuizen, plat dak met EPDM. De EPB-studie vermeld een maximaal E-peil van E45 (!). Dit wordt behaalt door 12cm thermische isolatie in de muren; 2x 4cm akoestisch thermische isolatie in de scheidingsmuren; 22cm MW of SW in het hellend dak; en 16cm PUR (2x8cm) op het plat dak; ventilatiesysteem D en vloerverwarming op aardgas op alle verdiepingen. Afzelia buitenschrijnwerk met hoogredementsglas - op de verdieping zijn er elektrische rolluiken! De rioleringswerken en aansluiting op de straatriolering zitten begrepen in de prijs. Tevens voorzien: 2 RWA-putten van elk 7.500 liter met hergebruik spoelingen toiletten en buitenkraantjes, en een infiltratiesysteem. De woning wordt ‘casco’ verkocht (=zonder eindafwerking zoals, vloeren, keuken, sanitaire toestellen). Verkoop volledig onder BTW-stelsel. Voor de bouwplannen & verdere detailinformatie kan u terecht op ons kantoor.


Venusstraat 12 - 2960 Brecht

€ 359.000,00

  • 3 bedrooms
  • 1 bathrooms
  • 1 garages
Commercieel te Brecht

Commercieel te Brecht

Handelsruimte/kantoorruimte, 120m² met 15m straatbreedte en rechtstreekse toegang, in residentieel gebouw. Centraal gelegen aan een invalsweg tussen E19 en Brecht-centrum. Het eigendom bestaat uit de eigenlijke handels-/werkruimte, een apart toilet en een berging met voorzieningen voor een kitchenette. Inclusief 3 buitenparkings en een kelderberging van +/-12m². In de prijs is de interieurafwerking (kitchinette, sanitair, vloeren (ook geen chapevloer) en binnendeuren) niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Verkoop volledig onder BTW-stelsel


Hofstraat 18 - 2960 Brecht

€ 198.000,00

Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Op een van de beste locaties te midden van het dorp wordt Residentie ‘Kockstee’ gerealiseerd. Uniek gelegen BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) worden opgetrokken met streekeigen materialen met een knipoog naar de traditionele panden zodat de geest en het karakter van het dorp intact blijft. Van hieruit wandel je naar winkels, terrasjes en openbaar vervoer; het treinstation Noorderkempen en de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar. De nieuwe ring rond Brecht zorgt voor een vlotte verbinding en een autoluw centrum. Residentie ‘Kockstee’ is een inbreidingsproject omvattende in totaal 33 (10 + 23) luxueuze appartementen verdeeld over 2 gebouwen verbonden door een ondergrondse garageverdieping. Gebouw A situeert zich aan het Schoolplein en herbergt 10 wooneenheden; gebouw B bestaat uit 23 appartementen met grote zuiderterrassen langsheen de Lessiusstraat. Het betreft een afgesloten domein dat zorgt voor de nodige privacy en veiligheid. Hieronder krijgt u een overzicht van de beschikbare appartementen in Gebouw A: 10 knappe BEN-appartementen (95m²-148m²) op een ondergrondse garageverdieping. Alle wooneenheden met west gericht terras (12m² - 56m²) en individueel afgesloten garageboxen en bergingen in de kelderverdieping. Benieuwd? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie. Sted. inlichtingen in aanvraag.


Schoolplein 6-12 - 2960 Brecht

  • 1 garages
Appartement te Hoogstraten Minderhout

Appartement te Hoogstraten Minderhout

Residentie ‘Witheren’ wordt opgericht op een mooi perceel van +/-2.372m² in het dorp van Minderhout, bij winkels en openbaar vervoer. Het project omvat 15 moderne appartementen verdeeld over twee gebouwen die met elkaar verbonden worden door een ruim opgevatte ondergrondse parkeer- en keldergarage. Gebouw A herbergt 5 appartementen met grote achterliggende terrassen en is gelegen langsheen Minderhoutdorp. Gebouw B, met 10 appartementen, staat dieperliggend en haaks op de straat, zodat alle terrassen van de verdiepingen zuid gericht zijn. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben 1 of 2 slaapkamers. Door extra aandacht te geven aan de energiezuinigheid, bedraagt het maximale E-peil E40! Onder meer vloerverwarming, warmtepomp en ventilatiesysteem type D worden standaard voorzien. Het geheel wordt keurig afgewerkt op basis van een ontwerp van landschaps- en tuinarchitecte Machtelt Tilburgs. Benieuwd? Contacteer ons op 03/636.47.47 voor meer informatie.


Minderhoutdorp 44 - 2322 Hoogstraten Minderhout

  • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Residentie ‘La Rosa’ – nieuwe appartementen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Mooi gelegen langsheen de Kerklei, bij enkele winkels en kortbij de ‘Vraagheide’ worden 11 charmante appartementen gerealiseerd. De toegang tot de ondergrondse garage- en parkeerverdieping is bereikbaar vanuit de Kerkhofstraat. Appartementen vanaf 70m² tot 122m²; één, twee of drie slaapkamers en grote terrassen. Gelijkvloerse appartementen met tuin. Alle appartementen zijn vanuit de kelderverdieping bereikbaar met de lift. Volledige afwerking! Plannen en lastenboeken zijn na afspraak te verkrijgen op kantoor.


Kerklei 15-17 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

  • 1 garages
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Residentie "BETHOVEN" werd opgetrokken in een landelijke stijl, gelegen in het centrum van Brecht waar winkels, openbaar vervoer, scholen en terrasjes aanwezig zijn. De nabijheid van de E19 en treinstation "Noorderkempen" zorgen voor een snelle en comfortabele verbinding naar werk en ontspanning. Het nieuwbouwproject bestaat uit 14 appartementen met extra aandacht voor grote terrassen. Alle appartementen worden volledig afgewerkt volgens het standaard lastenboek en zijn voorzien van een garagebox met automatische poort in de ondergrondse garageverdieping, inbegrepen in de prijs. De lift brengt u vanuit de garageverdieping tot aan uw appartement. Voldoet dit project aan al uw wensen? Wij geven u graag een woordje uitleg, contacteer ons op 03/636.47.47.


Bethovenstraat 15-19 - 2960 Brecht

  • 1 garages
Coga gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan