Brecht Sint-Job-in-'t-Goor | Appartement | vanaf € 850

Residentie 'DE EIKEN' - 5 appartementen op centrale locatie!

Dit nieuwbouwproject 'DE EIKEN' wordt opgetrokken in een landelijke stijl, centraal gelegen nabij het dorp van Sint-Job-in-'t-Goor op korte afstand van de Schotense vaart, openbaar vervoer en enkele horecazaken. Ook de E19 Antwerpen-Breda is vlot bereikbaar.
Het project omvat 5 appartementen (2 gelijkvloerse appartementen, 2 appartement op de 1e verdieping en 1 dakappartement), 5 ondergrondse kelderbergingen en achteraan bovengrondse parkeerplaatsen. 
De appartementen hebben een oppervlakte van 75,50m² tot 106m², met elk 2 slaapkamers, terrassen naar het zuidoosten gericht en 1 of 2 bovengrondse parkeerplaats(en). Door de kleinschaligheid van het gebouw staat dit project garant voor rust en privacy. 
Er wordt standaard gebruik gemaakt van PVC ramen met super-isolerend glas (1.0), vloerverwarming, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, zonnepanelen,.. U richt uw appartement volledig in naar smaak en voorkeur. U geniet daarbij van keuzebudgetten voor vloeren, keuken en badkamer. Het maximaal E-peil bedraagt E35 en voldoet aan de nieuwe energienormen.
Een aankoop onder de toepassing van 6% BTW is mogelijk indien u hiervoor in aanmerking komt.  
Contacteer ons voor meer informatie, plannen en lastenboek.

Hoe kan ik u helpen?

Contacteer Gunther Raats
Gunther
Gunther Raats
Vastgoedmakelaar
Kantoor Noord
Gemeenteplaats 17
2960 Brecht
BIV 504 920

Contacteer ons