Zoersel | Dakappartement | € 341.000

Ontdek ons nieuw project: Residentie "CAPPA"

Residentie “CAPPA”, een strak en energiezuinig nieuwbouwproject in Sint-Antonius!

Residentie ”CAPPA” is een kleinschalig project dat wordt opgetrokken op een centrale locatie kort bij alle voorzieningen. Lokale handelszaken, horeca, sportfaciliteiten ... allen op fiets- en wandelafstand. Ook het openbaar vervoer is vlakbij waardoor dit een zeer mobiele locatie betreft. 
De verouderede ééngezinswoning zal plaats maken voor een kantoorruimte en  4 mooie energiezuinige appartementen (74m² tot 109m²) met 2 slaapkamers en ruime zuidwest gerichte  terrassen. Achter het gebouw bevinden zich 5 garages met bergingen, 2 extra open staanplaatsen en een gemeenschappelijke afvalberging. Eén garage met privatieve berging is in uw aankoopprijs inbegrepen!!

In dit project wordt de focus gelegd op duurzaamheid en een buitengewoon woon- en leefcomfort, door het standaard gebruik van plafondhoge glazen deur in de leefruimte, vloerverwarming op basis van lucht-water warmtepompen, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, 3-dubbele beglazing met aluminium profielen, zonnepanelen, geautomatiseerde garagepoorten… 
Dit zorgt voor een gunstig E-peil (max. E20). Hierdoor kan u jaar na jaar genieten van lage energiekosten en krijgt u gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing!

U richt uw appartement volledig in naar uw eigen smaak en voorkeur. U geniet daarbij van zeer ruime keuzebudgetten. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen. 
Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 03/636.47.47 – info@coga.be.

Zoersel
location Kapellei 79/5

Appartement
€ 341.000
Ref. 5834626
102 m²
bewoonbare oppervlakte
37 m²
terras
2
slaapkamers

Algemeen

  • Nuttige oppervlakte 102 m²
  • Oppervlakte terras 37 m²
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 1
  • Staat Nieuw
  • EPC 34 Kwh/m²/j
  • Beschikbaarheid (datum) 01/09/2025

Extra info

  • De appartementen worden gerealiseerd als BEN 20 appartementen. Hierdoor geniet u  van een bijzonder aangenaam en gezond binnenklimaat. De weinige energie die je dan toch nog nodig hebt, haal je uit je privatieve zonnepanelen.

    Hiervoor moet aan een aantal eisen voldaan worden, waarvan de belangrijkste een zeer laag E-peil is, namelijk E20 of minder. Dit E-peil is een graadmeter voor de algemene energiezuinigheid van het appartement. U profiteert daardoor jaar na jaar van extreem lage energiekosten, geniet gedurende 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing en bij een aantal banken krijg je zelfs een extra voordelig woonkrediet. Om het E-peil te bereiken werd in dit project gekozen voor:

    Doorgedreven optimale isolatie van de gebouwschil

    Aluminium buitenschrijnwerk met thermische onderbreking

    3-dubbele beglazing met een minimale U-waarde van 0,6W/m²K

    Vloerverwarming

    Warmtepomp lucht-water

    Fotovoltaïsche  zonnepanelen, geïnstalleerd voor individueel gebruik per appartement

    Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie

     -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

    Het gebouw werd ontworpen door Moors architecten.

    De toegangsdeur naar de leefruimte wordt in glas uitgevoerd van vloer tot plafond

    Videofoon

    Elke garage is voorzien van een geautomatiseerde sectionaalpoort

    Gemeenschappelijke afvalberging

     ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      

    Budget vloerafwerking: In het volledig appartement wordt een vloertegel voorzien aan € 40,00/m²/excl. BTW particuliere aankoopwaarde. Bijhorende plinten worden voorzien aan € 10,00/lm excl. BTW.

    Budget wandbetegeling: Rondom het bad of douche vanaf vloer tot aan het plafond en het toilet (tot bovenkant sanbloc) worden er wandtegels voorzien aan € 30,00/m²/excl. BTW particuliere aankoopwaarde.

    Budget keuken: De keukeninrichting voor de appartementen op het gelijkvloers en het dakappartement bedraagt: € 14.000,00 excl. BTW, inclusief toestellen en plaatsing. Voor de appartementen op de 1ste verdiepingen bedraagt het budget: € 10.000,00 excl. BTW, inclusief toestellen en plaatsing. Voor de handelsruimte bedraagt het budget: 4.000,00 EUR.

    Budget sanitair: Het budget van de sanitaire toestellen op het gelijkvloers bedraagt: 6.000,00 EUR excl. BTW, incl. plaatsing en voor de 1ste en 2de verdieping bedraagt het budget: € 4.800,00 excl. BTW, incl. plaatsing. Het budget van de sanitaire toestellen voor het handelspand bedraagt: 1.500,00 EUR excl. BTW, incl. plaatsing.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Verkoop onder de Wet Breyne

     

Stedenbouwkundige informatie en informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunning in aanvraag
  • Dagvaarding en herstelvordering in aanvraag
  • Stedenbouwkundige bestemming in aanvraag
  • Voorkooprecht in aanvraag
  • Verkavelingsvergunning in aanvraag
  • oLevelOverstromingsgevoelig gebied in aanvraag

Financiële informatie

  • Standaardtarief
  • Prijs € 341.000
  • Grondaandeel€ 105.000
  • Verkooprechten op grondaandeel (TARIEF 12%)€ 12.600
  • Constructieaandeel€ 236.000
  • BTW op constructieaandeel (TARIEF 21%)€ 49.560
  • Totaal (exclusief notariskosten)€ 403.160

Hoe kan ik u helpen?

Contacteer Femke Bartholomeeusen
Femke
Femke Bartholomeeusen
Vastgoedmakelaar

BIV 507 902

Contacteer ons

Gelijkaardige panden

€ 392.000
gelijkvloerse verdieping
Zoersel
109 m²
bewoonbare oppervlakte
21 m²
terras
2
slaapkamers
€ 297.000
appartement
Zoersel
76 m²
bewoonbare oppervlakte
21 m²
terras
2
slaapkamers
€ 290.000
appartement
Zoersel
74 m²
bewoonbare oppervlakte
15 m²
terras
2
slaapkamers