Toon: Nieuw

Sorteer op: Prijs Gemeente

Appartement te Brecht Nieuw

Appartement te Brecht

Zeer ruim duplex dakappartement (269m²) in een gebouw, zonder lift, centraal gelegen tussen Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor in een groene en landelijke omgeving. Je komt dit appartement binnen via een private inkomhal. Van daaruit bestaat het appartement uit 3 woongelegen (88m²-87m² en 94m²) met ELK ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer/wasplaats. Er zijn dus als het ware 3 leefruimten van +/- 28m², 6 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn ook 3 grote terrassen (28m²-30m²-49m²), allen met een uniek uitzicht op weiden en bossen (Natuurgebied 'De Merel'). Het gedeelte op de 2e verdieping werd onlangs grondig opgefrist. Achter het gebouw horen er 4 parkeerplaatsen en een mooie tuin van +/- 900m² toe aan dit appartement. BELANGRIJK: Ondanks het feit dat het appartement over 3 woongelegenheden beschikt, kan er op dit appartement maar 1adres worden gevestigd!! Dit betekent dat dit eigendom NIET in aanmerking komt om gedeeltelijk te verhuren! Dit eigendom is wel IDEAAL geschikt voor combinatie, wonen/kantoor; wonen/vrij beroep, wonen/ontspanning of het zelfstandige wonen van eigen kinderen op 1 adres! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Schotensteenweg 74 - 2960 Brecht

€ 445.000,00

 • 6 bedrooms
 • 3 bathrooms
Appartement te Kapellen Nieuw

Appartement te Kapellen

Nieuwbouw dakappartement op de tweede verdieping in een kleinschalig project op rustige locatie. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 77m² en een mooi zuidwest gericht terras 28m². Indeling: inkomhal, apart toilet, lichte leefruimte van 33m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met schuifraam naar terras toe; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (3,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; twee slaapkamers (11,6m² en 8,2m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen garagebox of carport en buitenberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


René De Pauwstraat 41 - 2950 Kapellen

€ 255.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Kapellen Nieuw Verkocht

Appartement te Kapellen

Nieuwbouw appartement op de eerste verdieping in een kleinschalig project op rustige locatie. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 60m² en een mooi zuidwest gericht terras 12,5m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, lichte leefruimte van 24m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met groot schuifraam naar terras toe; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (3,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; nachthal met apart toilet, twee slaapkamers (11,7m² en 8,5m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen garagebox of carport en buitenberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Kapellen Nieuw

Appartement te Kapellen

Nieuwbouw appartement op de eerste verdieping in een kleinschalig project op rustige locatie. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 60m² en een mooi zuidwest gericht terras 14m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, lichte leefruimte van 24m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met groot schuifraam naar terras toe; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (3,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; nachthal met apart toilet, twee slaapkamers (11,7m² en 8,5m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen garagebox of carport en buitenberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


René De Pauwstraat 41 - 2950 Kapellen

€ 199.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Kapellen Nieuw

Appartement te Kapellen

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in kleinschalig project op rustige locatie. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 81m² en een zuidwest gerichte tuin van 79m² met terras. Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, grote lichte leefruimte van 45m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met ramen in zijgevel en groot schuifraam naar tuin en terras toe; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (2,3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; nachthal met apart toilet, twee slaapkamers (10,6m² en 7,7m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen garagebox of carport en buitenberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


René De Pauwstraat 41 - 2950 Kapellen

€ 245.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouw dakappartement op de tweede verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 73m² en een zuid gericht terras van 27m². Indeling: inkom, apart toilet, grote lichte leefruimte van 47m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met ramen in voor-, zij- en achtergevel waarvan één deurraampartij naar terras toe, het plafond van de leefruimte wordt open uitgevoerd tot aan de nok van het dak; open ingerichte keuken, berging/wasplaats (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; één slaapkamer (10,9m²) met aansluitend een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouw dakappartement op de tweede verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 94m² en een schitterend zuid gericht terras van 50m². Indeling: inkom, apart toilet, grote lichte leefruimte van 51m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met twe grote raampartijen naar het terras toe, het plafond van de leefruimte wordt open uitgevoerd tot de nok van het dak; open ingerichte keuken, berging/wasplaats (2,6m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; twee slaapkamers (12,1m² en 9.6m²), en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 289.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouw dakappartement op de tweede verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 70m² en een zuid gericht terras van 27m². Indeling: inkom, apart toilet, grote lichte leefruimte van 40m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met ramen in voor-, zij- en achtergevel waarvan één deurraam naar terras toe, het plafond van de leefruimte wordt open uitgevoerd tot aan de nok van het dak; open ingerichte keuken, berging/wasplaats (2,6m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; één slaapkamer (13,1m²) met aansluitend een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 253.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouwappartement op de eerste verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 83m² en een zuid gericht terras van 20m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, apart toilet, grote lichte leefruimte van 40m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met grote hoek-raampartij en deurraam naar terras toe; open ingerichte keuken, technische berging (2m²) met cv- en ventilatie-installatie; twee slaapkamers (12,6m² en 11,9m²) en een ingerichte badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 254.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouwappartement op de eerste verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 85m² en een zuid gericht terras van 27m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, apart toilet, grote lichte leefruimte van 44m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met twee deurraampartijen naar terras toe; open ingerichte keuken, technische berging (1,8m²) met cv- en ventilatie-installatie; twee slaapkamers (11,8m² en 9,8m²) en een ingerichte badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 255.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouwappartement op de eerste verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 85m² en een zuid gericht terras van 27m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, apart toilet, grote lichte leefruimte van 44m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met twee deurraampartijen naar terras toe; open ingerichte keuken, technische berging (2m²) met cv- en ventilatie-installatie; twee slaapkamers (12m² en 9,6m²) en een ingerichte badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 255.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Nieuwbouwappartement op de eerste verdieping in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 88m² en een zuid gericht terras van 27m². Indeling: inkom rechtstreeks in de leefruimte, apart toilet, grote lichte leefruimte van 45m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met grote hoek-raampartij en deurraam naar terras toe; open ingerichte keuken, technische berging (2m²) met cv- en ventilatie-installatie; twee slaapkamers (12m² en 10,2m²) en een ingerichte badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 264.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 91m² en een zuid gerichte tuin van 250m² waarvan 23m² terras. Indeling: inkom met apart toilet, grote lichte leefruimte van 47m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met grote raampartij in zijgevel en een dubbele deurraam naar tuin en terras; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (3,7m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; twee slaapkamers (12m² en 11,8m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 112m² en een zuid gerichte tuin van 220m² waarvan 32m² terras. Indeling: inkom met vestiaire-nis en apart toilet, grote leefruimte van 61m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met twee dubbele deurramen naar tuin en terras; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte/wasplaats (4,8m²); twee slaapkamers (12,5m² en 12,2m²) en een ingerichte badkamer; technische berging (2,1m²) met cv- en ventilatie-installatie. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 275.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 105m² en een zuid gerichte tuin van 65m² waarvan 27m² terras. Indeling: inkom met vestiaire-nis en apart toilet, grote lichte leefruimte van 55m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met twee dubbele deurramen naar tuin en terras; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte/wasplaats (4,3m²); twee slaapkamers (12,6m² en 12,1m²) en een ingerichte badkamer; technische berging (1,9m²) met cv- en ventilatie-installatie. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 265.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Kontich Nieuw

Appartement te Kontich

Verzorgd gelijkvloersappartement met terras, gelegen in een rustige woonwijk, doch op wandelafstand van winkels en het centrum. Ingedeeld als volgt: inkomhal met een apart toilet, leefruimte op een lichte tegelvloer, open keuken ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser (toestellen 5 jaar oud), bijkeuken/berging, 2 slaapkamers (4.1 x 3m en 3.45 x 3m) en een badkamer met combinatie ligbad-douche, een dubbel lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine-droogkast. Vanuit de tweede slaapkamer toegang naar het ruim terras. In de gemeenschappelijke hal bevindt zich nog een 2e berging (onder de trap). Inclusief een garagebox welke gelegen is in het achterliggend garagecomplex. Stedenbouwkundige info in aanvraag.


Kosterijstraat 8 - 2550 Kontich

€ 215.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Gelijkvloers nieuwbouwappartement in Residentie ‘de Vliegplein’, mooi gelegen in het ‘oude dorp’ van Sint-Job. Het appartement heeft een nuttige oppervlakte van 114m² en een zuid gerichte tuin van 92m² waarvan 38m² terras. Indeling: inkom met apart toilet, grote lichte leefruimte van 60m² (inclusief open ingerichte keuken), leefruimte met grote raampartij in zijgevel en twee dubbele deurramen naar tuin en terras; open ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte (5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; twee slaapkamers (15,4m² en 12,1m²) en een ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen ondergrondse garagebox of autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn niet in hogervermelde prijs begrepen. Het appartement wordt volledig afgewerkt. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Kerklei 20 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Nieuw

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Mooie ruime “Beckers" villa gelegen in een aangename woonomgeving op een perfect georiënteerd perceel van 1.146m². Het eigendom is voorzien van alle hedendaags comfort en beschikt over een praktische indeling met een totale bewoonbare oppervlakte van 363m². De woning is instapklaar en ingedeeld als volgt: inkomhal met ingebouwde kasten, gastentoilet en toegang naar de leefruimte, een totale oppervlakte van 60m², verdeeld in een salon met gashaard en een eetplaats open tot in de nok met boograam naar de tuin. De landelijke keuken 25m², volledig ingericht met een ontbijttafel in het verlengde van het keukeneiland met groot raam naar de tuin. Vanuit de inkomhal toegang naar de inpandige garage. Op de 1e verdieping de masterbedroom met dressing en ingerichte badkamer samen 39m², 2 slaapkamers met ingebouwde kastenwand (4,00m x 4,15m en 4,95m x 4,00m) en een ingerichte 2de badkamer. Op de 2e verdieping een ruime overloop en/of ontspanningsruimte, een technische ruimte/wasplaats en een 4e slaapkamer met ingebouwde kastenwand. Een verzorgde aangelegde tuin waar men in alle privacy kan genieten van de rust op het terras of in het garden house (Russell Woods) voorzien van verwarming en een buitenkeuken. Mooie tuinberging aansluitend aan de woning. Kom deze villa ontdekken bij een bezoek. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.


Zandgroefweg 1 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 655.000,00

 • 4 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Schoten Nieuw

Appartement te Schoten

Duplex appartement met mooi dakterras in het hart van Schoten. Centraal gelegen op 2 min wandelen van de markt en het dorpscentrum. Openbaar vervoer, winkels en scholen vlakbij. Oprit autosnelweg vlot bereikbaar. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping ( zonder lift ) van residentie “BINNENHOF” en heeft volgende indeling : via de gemeenschappelijke traphal kom je op de tweede verdieping met inkomhal, apart toilet met handenwasser, woonkamer (30m²) met rechtstreekse doorgang naar het dakterras (22m²) via grote schuifraam die eveneens veel natuurlijke lichtinval geeft, half open keuken voorzien van alle toestellen, slaapkamer 2 (6m²). Vanuit de woonkamer een houten trap naar de derde verdieping met grote slaapkamer (18m²) en badkamer voorzien van ligbad met douchewand, 2de toilet en lavabo. De aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook de CV brander zijn eveneens voorzien in de badkamer. Het appartement is zeer degelijk en standingvol afgewerkt met oa massieve parket Franse eik in de woonkamer en slaapkamers, dressingkasten in de grote slaapkamer, ingebouwd vestiairekast in de inkomhal, SMEG toestellen in de keuken, radiatoren met muuraansluiting en omkasting, raamtabletten in natuursteen, …. Autostaanplaats achter het gebouw apart bij aan te kopen aan € 15.000. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.


Constant Neutjensstraat 26 - 2900 Schoten

€ 249.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Antwerpen Ekeren Nieuw Optie

Huis te Antwerpen Ekeren

Ruime half open woning op 788m²grond. Gelegen in het centrum van Ekeren op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. De tuin grenst aan het sportcomplex en zwembad De Schinde. De Antwerpse haven alsook het stadcentrum van Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Deze degelijke woning is opgericht in 1982 en heeft volgende indeling: inkomhal met trap naar de verdiepingen, leefruimte (34m²) met schuifraam naar het terras en tuin, keuken ingericht met gaskookplaat, dampkap, oven en koelkast, bergplaats met doorgang naar de droge kelder (25m²), aparte wasplaats met deur naar de tuin alsook de aansluitingen van wasmachine en droogkast, apart toilet. Via een houten trap vanuit de inkomhal naar de eerste verdieping met nachthal, slaapkamer 1 (4,00 x 3,30m), slaapkamer 2 (4,00 x 3,30m), slaapkamer 3 (2,90 x 3,00m), badkamer met ligbad, douche, meubel en toilet. Vanuit de nachthal een volwaardige houten trap naar de zolderverdieping waar er een vierde slaapkamer kan voorzien worden. De zolderruimte wordt op heden gebruikt als berging en stookplaats voor de CV gasbrander. Aansluitend aan het terras een ruime zuid georiënteerde tuin ( ca. 60m x 9,75m). Naast de woning een oprit in klinkers tot aan het vrijstaande garagegebouw . Ruime garage ( 9m lengte ! ) voor twee wagens, achter de garage een tuinberging (7m²). EXTRA INFO : alle ramen zijn voorzien van DI glas en rolluiken, badkamer is smaakvol en vakkundig vernieuwd in 2013, woonkamer voorzien van sierschouw en gashaard, traplift van gelijkvloers tot eerste verdieping, inbouwkasten in de twee grootste slaapkamers. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.


Oorderseweg 49 - 2180 Antwerpen Ekeren

€ 319.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 2.2: nieuwbouw dakappartement (97m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkom met lift rechtstreeks in de leefruimte, leefruimte met open ingerichte keuken (37m²) - schuifraam naar terras toe, nachthal met apart toilet, berging/wasplaats (5m²), 2 slaapkamers (20m² en 18m² met schuifraam) en ingerichte badkamer; prachtig oost gericht dakterras (20m²). Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 325.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 2.1: nieuwbouw dakappartement (85m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkom met lift rechtstreeks in de leefruimte (33m²) - met schuifraam naar terras toe, open ingerichte keuken (6m²), berging/wasplaats (5m²), nachthal met apart toilet, 2 slaapkamers (15m² en 12m² met schuifraam) en ingerichte badkamer; prachtig oost gericht dakterras (20m²). Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 295.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 1.4: nieuwbouw appartement (103m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, mooie leefruimte (40m²) met schuifraam naar terras toe, open ingerichte keuken (7m²) met aansluitend berging/wasplaats (4m²), 2 slaapkamers (21m² en 14m²) en ingerichte badkamer; prachtig oost gericht terras (25m²). Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 325.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 1.3: nieuwbouw appartement (78m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, mooie leefruimte (28m²) met schuifraam naar terras toe, open ingerichte keuken (6m²) met aansluitend berging/wasplaats (3m²), 2 slaapkamers (14,5m² met balkon en 7,4m²) en ingerichte badkamer; prachtig oost gericht terras (27m²). Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 262.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 0.4: gelijkvloers nieuwbouwappartement (90m²) in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, mooie leefruimte (30m²) met schuifraam naar terras en tuin toe, open ingerichte keuken (6m²), wasplaats (2m²), aparte berging (7m²), 1 ruime slaapkamer (15m²) en ingerichte badkamer; oost gerichte tuin (164m²) met ruim terras. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 270.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 0.2: gelijkvloers nieuwbouwappartement (102m²) in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, mooie leefruimte (44m²) met schuifraam naar terras en tuin toe, open ingerichte keuken (6m²) met aansluitend berging/wasplaats (4m²), 2 slaapkamers (15m² en 7m²) en ingerichte badkamer; oost gerichte tuin (98m²) met ruim terras. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 295.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel Nieuw

Appartement te Zoersel

Appartement 0.1: gelijkvloers nieuwbouwappartement (101m²) in Residentie ‘Theunishof’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, mooie leefruimte (48m²) met schuifraam naar terras en tuin toe, open ingerichte keuken (8m²) met aansluitend berging/wasplaats (3m²), 2 slaapkamers (14m² en 8m²) en ingerichte badkamer; oost gerichte tuin (82m²) met ruim terras. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele ondergrondse garagebox (15m²-37m²) en kelderberging (5m²-10m²). Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken! Contacteer ons voor een werfbezoek: 03/636.47.47 – info@coga.be.


Achterstraat 81 - 2980 Zoersel

€ 289.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Nieuw

Huis te Brecht

Dit schitterend landhuis werd opgericht op een mooi perceel grond met een opp. van 2.137m², centraal gelegen nabij invalswegen, E19 Antwerpen-Breda en station 'Noorderkempen' in een groene omgeving. De woning is perfect onderhouden en instapklaar. Door de jaren werden er verschillende vernieuwingen aangebracht. Deze gelijkvloerse woning is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en ingedeeld als volgt: een inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, bureel, ruime woonkamer met zithoek aan de haard, veranda, keuken ingericht met inductiekookplaat, dampkap, spoeltafel, vaatwasser, oven, microgolf, ijskast en diepvries (alle toestellen max. 2j oud), berging/wasplaats, nachthal met toegang naar koele berging, inpandige garage (met techn.ruimte), 3 slaapkamers (20m²-13,5m²-13,5m²) en vernieuwde badkamer, volledig in CORIAN en luxueus ingericht met dubbele wastafel, bidet, ruime inloopdouche met infrarood, handdoekdroger en apart toilet. De ruime zolderruimte (+/- 75m²) geeft uitbreidingmogelijkheden voor bv. 2 extra slaapkamers. Er is een mogelijkheid om een vaste trap te steken in de koele berging. Rondom de woning bevindt zich een mooie volledig aangelegde en omheinde tuin met vernieuwde oprit, terrassen, paden en vooraan een grote dubbele poort. De tuinberging (deel van de woning) is bereikbaar vanop het terras. De tuin is voorzien van drainage, een sproeiinstallatie en tuinverlichting. Verder vinden we in de tuin nog een serre, tuinhuis en een houtstapelruimte. Er zijn 25 zonnepanelen (bwj 2009) aanwezig met certificaten van 450€/1000kW gedurende 20jaar. Rekening houdend met een periode van 10 jaar en 4 certificaten/jaar levert dit 18.000euro op! Meer informatie beschikbaar op ons kantoor of bij een bezichtiging!


Van De Reydtlaan 16A - 2960 Brecht

€ 435.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Kapellen Optie

Huis te Kapellen

Verassend ruime woning vlakbij het centrum van Kapellen. Centrum Hoevenen en oprit autosnelweg A12 in enkele minuten bereikbaar. Openbaar vervoer op wandelafstand. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1958 maar heeft een grondige renovatie ondergaan tussen 2005 en 2010 met oa. nieuw dak, dakisolatie, kroonlijsten voor en achter, vernieuwde ramen met HR-glas, keuken, elektriciteit, nieuwe CV brander type BUDERUS bj 2014, mozaïektegels, parketvloeren, … Het perceel heeft een oppervlakte van 389m² en een zuid-west georiënteerde tuin dewelke achteraan grenst aan het domein BLAUWHOF waardoor het mooie groene uitzicht verzekerd is. De woning heeft volgende indeling: een inkomhal met trap naar verdieping, een ingerichte open leef-keuken (30m²), ruime woonkamer (50m²) met uitzicht op het terras en de tuin, apart toilet, wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast alsook de CV brander. Vanuit de keuken een doorgang naar de kelder (7m²). Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers (20 & 16m²) en een badkamer met ligbad, lavabo, toilet en sierradiator/handdoekdroger. De tweede verdieping is volledig afgewerkt als ruime derde slaapkamer (25m²). Achter de woning een mooi aangelegde zonnige tuin met twee terrassen en achteraan een tuinhuis. De tuin is via de woonkamer of via een aparte doorgang bereikbaar. Deze doorgang kan eveneens als fietsenstalling gebruikt worden. Op ca. 50m afstand van de woning is een afgesloten garagebox met elektrische poort beschikbaar voor de prijs van € 22.000.


Biartlei 49 - 2950 Kapellen

€ 319.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brasschaat Optie

Appartement te Brasschaat

Gelijkvoers appartement in een rustige zijstraat van het centrum Maria Ter Heide, nabij winkels en openbaar vervoer. Het appartement dateert van 1971 (gedeeltelijk vernieuwd) en ingedeeld als volgt: inkomhal met vestiairekast, leefruimte met aansluitend de keuken welke vernieuwd is en ingericht met keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en spoeltafel. Vanuit de hal toegang naar de 3 slaapkamers (3.4 x 3.8m, 3.8 x 2.4m en 3.8 x 2.9m), apart toilet en de badkamer met ligbad en lavabomeubel. Het appartement heeft een perfect zuid-west georiënteerde tuin met (deels) overdekt terras en een poortje naar de garages. Inclusief een kelderberging en een garagebox (nr.4) van 5.7 x 3m welke gelegen is achter het appartementsgebouw. Het appartement heeft overal rolluiken, maar de beglazing is nog enkel.


Hanoteaulei 6 - 2930 Brasschaat

€ 194.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Antwerpen Merksem

Huis te Antwerpen Merksem

TOPPER !! - Dit OPBRENGSTEIGENDOM is gelegen op de MOOISTE HOEK, vormend tussen de Oude Bareellei en de Irislei, op de grens tussen Merksem en Schoten. Het opbrengsteigendom is VOLLEDIG GERENOVEERD en bestaat uit 1 commerciële ruimte (76m²) met eigen kelder (+/-35m²) en 5 appartementen met een oppervlakte van 70m², 2x75m² en 2x86m² telkens een zuid terras van 6m²/7m² en een bijhorende kelderberging (2,2m² tot 5,7m²). De appartementen hebben allen een indeling als volgt: (inkom-) hal, leefruimte met open keuken, berging/wasplaats, toilet (GV in de badkamer), badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, 2 slaapkamers en een zonnig terras van 6m²/7m². De appartementen (momenteel nog in casco staat) worden volledig afgewerkt naar eigen smaak conform volgende keuzebudgetten, voor de keuken: 6000€/6500€incl.btw; voor sanitair: 3100euro/3400euro excl.btw; voor vloeren: 30€/m² en wandtegels: 25€/m². Het handelspand wordt winddicht verkocht zodat een volledig eigen inrichting naargelang de activiteit mogelijk is. Elk appartement is voorzien van: individuele centrale verwarming op gas (HR-condensatieketel), ventilatiesysteem C, parlofonie, tv-aansluiting in de leefruimte en de slpk 1, en zonnepanelen aangesloten op de eigen meter (=zeer energievriendelijk). Op de gelijkvloerse verdieping bevidt zich eveneens een gemeenschappelijke fietsenberging! Ideale investering!


Oude Bareellei 121-123 - 2170 Antwerpen Merksem

€ 1.045.000,00

Huis te Brecht

Huis te Brecht

Deze mooie ruime halfopen bebouwing is gelegen in een rustige en groene woonomgeving op een perceel van 1.120m². Het centrum van Sint-Job-in-‘t-Goor en het openbaar vervoer zijn op enkele minuten te bereiken. De woning dateert van 1963 en is niet meer herkenbaar na een totaalrenovatie vanaf 2015 tot heden. Ook de oprit, het terras en de tuin werden volledig opnieuw heraangelegd. De woning werd ook uitgebreid met een dubbele garage (40m²) met automatische poort. Indeling: Via een ruime inkomhal met houten trap naar de verdieping betreden we de woning. Van hieruit is er toegang naar de volledig ingerichte badkamer en de leefruimte. Door de grote raampartijen wordt hier een aangename natuurlijke lichtinval gecreëerd met zicht naar de veranda. Vanuit de veranda is er een groot schuifraam naar de tuin. De ruime leefkeuken is ingericht met keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvries en een vaatwasser. Van hieruit is er toegang naar de inpandige garage met apart toilet en een bergkast met trap naar de kelder. De verdieping is ingericht met een ruime overloop met nachttoilet en zolderluik naar de geïsoleerde bergzolder en 3 slaapkamers waarvan 2 met ingebouwde kastenwand. Kortom: Een frisse woning op een mooie locatie!


Cambeenbos Laan B 33 - 2960 Brecht

€ 445.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Moderne woning met veel lichtinval op 1.033m², zeer rustig en groen gelegen, doch nabij het centrum van Sint Job. De woning dateert van 2004 en is ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, één grote ruimte van ca. 70m² waar zich de living bevindt met een open keuken welke ingericht is met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser oven en spoeltafel. Deze ruimte heeft prachtige grote en hoge ramen waardoor je veel natuurlijk lichtinval hebt. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een wasberging. Vanuit de leefruimte een open trap naar de verdieping welke bevat 3 ruime slaapkamers (8.35 x 3.46m, 4.14 x 3.46m en 4.14 x 3.46m²) en een badkamer met ligbad, douche (stoomcabine), lavabo en toilet. Een oprit geeft toegang naar de garage achter de woning welke meet 5 x 6m. Een mooie diepe tuin perfect zuid georiënteerd met achteraan nog een 2e bijgebouw van 5 x 6m.


Dalialaan 7 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 449.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Deze (deels) te renoveren rijwoning werd opgetrokken in 1969 op een mooi perceel van 397m² met een straatbreedte van 8meter. De woning is gelegen op een verbindingsbaan tussen Brecht en Sint-Lenaarts (Klein Veerle) en bevindt zich op korte afstand van beide dorpskernen, winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. Ook de autosnelweg E19 Antwerpen-Breda en het treinstation 'Noorderkempen' zijn vlot bereikbaar. De woning is goed onderhouden en heeft volgende indeling: Je komt rechtstreeks binnen in de leefruimte (33m²), aansluitend een eetplaats (19m²), te renoveren keuken en badkamer/wasplaats. Verder vinden op de gelijkvloerse verdieping nog een inpandige garage met sectionale poort (aut.). Via de trap in de leefruimte komen we op de verdieping in de ruime nachthal terecht. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (19m²-18m²-11m²). Een luik op de nachthal geeft toegang tot de zolder, die eventueel nog verder kan worden ingericht. De leuke tuin achter de woning heeft een terras van +/- 50m², en enkele bergplaatsen achteraan. Voor de woning is er ook nog een parkeerplaats voor 1 wagen. Deze woning biedt heel wat mogelijkheden maar dient wel gerenoveerd te worden.


Vaartstraat 188 - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

€ 225.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Schoten Optie

Huis te Schoten

Ruime half open woning op 484m²grond, gelegen in een groene en rustige woonwijk vlakbij het centrum van centrum van St. Job in ’t Goor. Op wandelafstand van de vaart en het natuurdomein La Garenne. De woning is opgericht in 2004 en heeft volgende indeling: inkomhal met trap naar de verdiepingen, apart toilet, leefruimte 38m² met uitzicht op de tuin, half open keuken ingericht met gaskookplaat, dampkap, oven en koelkast, wasplaats met aansluitingen wasmachine en droogkast alsook de CV brander. Via een houten trap vanuit de inkomhal naar de eerste verdieping met nachthal, slaapkamer 1 (4,00 x 3,00m) met aansluitend een dressing (2,10 x 2,65m), slaapkamer 2 (2,35 x 4,15m), aparte linnenkamer (3,05 x 1,80m), badkamer met ligbad, douche, meubel en toilet. Op de tweede verdieping een nachthal, slaapkamer 3 (2,45 x 4,15m), slaapkamer 4 (2,45x3,50m) en slaapkamer 5 (4,00x2,85m). Achter de woonkamer en keuken een overdekt terras met uitzicht op de zuid-west georiënteerde tuin. Achteraan de tuin een polyvalente ruimte van ca. 45m². Vooraan de woning een oprit in kiezel voor meerdere wagens. Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.


Albertdreef 27 - 2900 Schoten

€ 374.000,00

 • 5 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Brecht Optie

Huis te Brecht

Deze mooie woning is gelegen op een perceel van +/- 1.058m², met een straatbreedte van 26,5m, gelegen in zone voor wonen in het groen (BPA recreatief woongebied, zone A = permanent wonen toegelaten!). Achter de woning is er zicht op weilanden. De woning werd gebouwd in 1989, is goed onderhouden en ingedeeld als volgt: Via het bankiraï terras betreden we de woning rechtstreeks in de leefruimte, met kachel, open tot in de nok en met veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartij (schuifraam) in de voorgevel. De keuken is ingericht met dubbele spoeltafel, elektrische kookplaten en een dampkap. Verder een apart toilet en een achterinkom met berging/wasplaats en de technische voorzieningen (boiler, zekeringkast..). Via een open trap in de leefruimte kom je op de verdieping met aldaar 2 slaapkamers (11m²-9m²) en een badkamer met toilet, wastafel, ligbad en een douche. Eventueel kan in de leefruimte een 3e slaapkamer gecreëerd worden. Bovendien zijn er ook nog uitbreidingsmogelijkheden, conform de stedenbouwkundige voorschriften BPA Recreatief Woongebied. Ideaal voor wie houdt van rust & natuur!


Rommersheide J 18 - 2960 Brecht

€ 229.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Optie

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Deze ruime woning, half open bebouwing, staat op een mooi perceel van 1.080m² met een straatbreedte van 15meter. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1956 en heeft enkele grondige renovaties ondergaan met oa. in 1985, de uitbreiding van de veranda en overdekt terras, en in 2007, vernieuwde PVC ramen met HR-glas en automatische rolluiken; vernieuwd apart toilet en een volledig nieuw geinstalleerde badkamer met alle comfort; en een vernieuwing van de elektriciteit met conform keuringsverslag! De woning is zeer goed onderhouden en verkeert in uitstekende conditie, met volgende indeling: een inkomhal met trap naar verdieping, de woonkamer (25m²) met aansluitend een verwarmde veranda (22m²) en een keuken ingericht met een dubbele wastafel, gasfornuis met dampkap en ijskast, maken samen een leefruimte van 53m². De veranda is voorzien van automatische zonnewering en screens en heeft een rolluik aan de zijkant. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de trap naar de kelder (6m²) die extra bergruimte geeft voor proviand. Verder op het gelijkvloers nog een ruime garage/wasplaats met ingemaakte opbergkast en een apart toilet. Op de verdieping kom je vanuit de nachthal op 3 ruime slaapkamers (14m²-12m²-11m²), een berging/linnenkamer, en een ruime vernieuwde badkamer met dubbele wastafel in meubel, hangtoilet, ligbad en douche. Rechts van de woning bevindt zich nog een garage/tuinberging. Op het overdekt terras of vanop het terras aansluitend aan de veranda kan je heerlijk genieten van een zonnige & mooie tuin. Stedenbouwkundige info in aanvraag


Eikenlei 125 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 318.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Deze volledig te renoveren bungalow is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving met zicht op een prachtig natuurlijk ven! Het perceel heeft een oppervlakte van 1.659m² met een mooie straatbreedte van 30m, in recreatief woongebied = permanent wonen. De woning werd opgericht in 1979 en is ingedeeld als volgt: Inkom rechtstreeks in de leefruimte via het terras achteraan, een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Aansluitend aan de woning een garage (3,00m x 5,50m) met kantelpoort voorzien van de nutsvoorzieningen. Achteraan de woning een groot terras met prachtig zicht! De woning heeft nog uitbreidingsmogelijkheden, conform de stedenbouwkundige voorschriften BPA Recreatief Woongebied. Een ideaal eigendom voor wie houdt van een rust in een oase van groen!


Rommersheide E7 - 2960 Brecht

€ 238.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Verkocht

Huis te Brecht

Deze gezellige woning (houtmassiefbouw) is gelegen in een groene woonomgeving, op een perceel van 922m², nabij de E19. In recreatieve woonzone waar permanent wonen is toegelaten. De woning werd destijds achteraan op het perceel gebouwd waardoor men kan genieten van een perfect zuidwest georiënteerde tuin. Doorheen de jaren werden er verschillende renovaties uitgevoerd en werd de woning uitgebreid met een extra slaapkamer. Indeling: Inkom rechtsreeks in de leefruimte; de leefruimte bestaat uit een eethoek met schuifraam naar het terras en een zithoek met een bureelruimte onder de trap. De keuken is ingericht met een combi-oven, keramische kookplaat, dampkap en een koelkast. De recent vernieuwde badkamer is ingericht met een dubbele wastafel in een meubel, een toilet, een ligbad/douche combinatie en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op het gelijkvloers een slaapkamer met ingebouwde kastenwand en prachtig zicht naar de tuin en op de verdieping een ruime overloop met toegang tot een 2de slaapkamer met balkon. De woning is omringd door een mooi aangelegde tuin met grote terrassen, een tuinhuis, een vijver en een verwarmd buitenzwembad. Vooraan is het eigendom afgesloten met een poort en werden er twee garageboxen geplaatst. De woning met bijgebouwen werden niet conform het goedkeurde bouwplan gebouwd. Stedenbouwkundige info in aanvraag.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Wuustwezel Optie

Huis te Wuustwezel

Verzorgde chalet op 1.210m² met een mooie perceelbreedte van 29m, zeer rustig en groen gelegen op het einde van een doodlopende straat, in woongebied met bosrijk karakter (permanent wonen toegelaten, max. beb. opp. 100m²). De woning dateert van 2001 en is ingedeeld als volgt: rechtstreekse inkom in de veranda van 26m², voorzien van automatische screens en zonnetent, leefruimte met open keuken totaal 35m², keuken is ingericht met kookfornuis, dampkap en spoeltafel, vanuit de leefruimte een open trap naar de mezzanine en 2 zolderkamers (lage hoogte). De woning is een dubbelwandige houtmassiefbouw met isolatie en wordt verwarmd deels elektrisch, deels op gaskachels (bovengrondse gastank). Er is een mooie tuin rondom de woning met terras. Ideaal voor wie rustig in de natuur wilt wonen! Conforme elektrische keuring! Stedenbouwkundige info in aanvraag.


Bomendreef 6 - 2990 Wuustwezel

€ 195.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brasschaat

Appartement te Brasschaat

Service-flat in het afgesloten parkdomein 'Prins Kavelhof' gelegen nabij het centrum van Brasschaat. Het domein telt 191 assistentie-flats en heeft verschillende ontspanningsmogelijkheden, een receptie en een eigen lunchrestaurant. Dit appartement van 69m² is gelegen in Blok C op de 1e verdieping en is verdeeld als volgt: inkom met berging, leefruimte met een open keuken, ingericht met keramische kookplaat, dampkap (koolstoffilter), vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de leefruimte en keuken een schuifraam naar het terras van 3 x 1.5m met groen uitzicht. Verder nog een sas welke leidt naar de slaapkamer 4.5 x 2,8m en badkamer met lavabo, douche en toilet. Het domein beschikt eveneens over een private fietsenberging met stopcontacten, een ondergrondse parking is mogelijk te huren aan € 63,79 /maand. Extra: vloerverwarming, akoestische isolatie, balansventilatie (collectieve luchtgroep), brancardlift, ontmoetingsruimte,..


Van Hemelrijcklei 80 - 2930 Brasschaat

€ 235.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Brasschaat Verkocht

Huis te Brasschaat

Deze deels te renoveren halfopen bebouwing is gelegen in een rustige en aangename woonomgeving op een hoekperceel van 325m². Het openbaar vervoer is op wandelafstand te bereiken, het centrum Brasschaat in de nabijheid. De woning is opgericht en ingericht naar bouwjaar met enkele recente vernieuwingen, waaronder: de verwarmingsinstallatie, een volledig nieuwe badkamer en de aanleg van de tuin. Indeling: Inkomhal met houten trap naar de verdieping en een apart toilet, een gezellige leefruimte op laminaat met aansluitend een (te vernieuwen) keuken. Vanuit de keuken is de veranda en de inpandige garage toegankelijk. Op de verdieping een overloop met zolderluik, 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloop regendouche en een lavabomeubel. Het perceel is langsheen de straatkant voorzien van een volgroeide haag en deels omheind, deze zorgen voor voldoende privacy. De tuin is volledig heraangelegd en voorzien van een nieuw terras aan de woning en een tuinhuis met overdekt terras. Door de aanleg van de tuin is de inpandige garage niet meer toegankelijk met de auto. Achteraan is het eigendom afgesloten met een poort en is er ruimte voor het parkeren van de auto. De cv-installatie is vernieuwd na de opmaak van het EPC.


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Grond te Schilde 's Gravenwezel

Grond te Schilde 's Gravenwezel

Zuidgerichte villagrond, 1.898m², achteraan in rustige doodlopende straat en palend aan natuurgebied. Een prachtige groene omgeving kortbij het kasteel van 's Gravenwezel en de Rinkven Golfclub. Het perceel meet circa 40m x 49m. Bouwvoorschriften zijn als volgt: max. 250m² bebouwbare oppervlakte inclusief bijgebouwen. Niet bebouwd gedeelte moet aangelegd worden met hoogstammig groen. Max. bouwbreedte = 15m, max. bouwdiepte = 17m. Kroonlijst op max. 6m hoogte, nokhoogte max. 11m. Schuin dak met een helling tussen 35° en 55°. Bijgebouw max. 40m². Schitterend perceel! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag


Biekenshei 20 - 2970 Schilde 's Gravenwezel

€ 334.000,00

Appartement te Schoten Optie

Appartement te Schoten

Verzorgd appartement met 3 slaapkamers en terras. Centraal gelegen met goede verbinding naar de haven en Antwerpen centrum via de Metropoolstraat. Het park van Schoten Deuzeld ( Cogelspark ) is vlakbij, Schoten centrum en winkelcentrum Carrefour op ca. 5min autorijden. Scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. 2e verdieping in een klein gebouw met 3 appartementen waardoor de gemeenschappelijke kosten zeer beperkt zijn. Indeling als volgt: inkomhal, leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartij, half open keuken ingericht met ceramische kookplaat + 2 pits gaskookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser, oven en inbouw wasmachine type AEG, nachthal , slaapkamer 1 ( 4,10 x 2,50m ), slaapkamer 2 ( 3,50 x 2,50m ), slaapkamer 3 ( 3,00 x 4,00m ), badkamer met inloopdouche en glazen wand , lavabomeubel, hangtoilet en sierradiator / handdoekdroger. Vanuit de hoofdslaapkamer toegang naar het terras van 3,00 x 1,00m dat zuid georiënteerd is. Een afgesloten garagebox met metalen kantelpoort is optioneel mogelijk aan € 11.000, garage is gelegen in een aanpalend gebouw op ca. 25m afstand. Extra: AIRCO, dak is vernieuwd in 2016 en voorzien van PIR isolatie 10cm, beglazing vooraan vernieuwd in 2016 met DI HR glas, ramen zijgevel en achteraan vernieuwd met ALU ramen en DI HR glas, vliegenramen voorzien in de drie slaapkamers, schouw in de woonkamer kan voorzien worden van een cassette, vaatwasser in de keuken is nieuw van einde 2017.


Marsstraat 131 - 2900 Schoten

€ 174.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Antwerpen Merksem Verkocht

Appartement te Antwerpen Merksem

Dit zeer verzorgd en smaakvol ingericht appartement is gelegen op de 2de verdieping (zonder lift) en maakt deel uit van een kleine residentie. Door de centrale ligging zijn het openbaar vervoer, de stadfietsen 'Velo', de winkels en scholen op wandelafstand te bereiken. Het appartement werd in 2017 volledig gerenoveerd waaronder de gesloten keuken nu werd geïntegreerd in de leefruimte. Hierdoor wordt er een aangename ruimte gecreëerd van 45 m². De vernieuwde greeploze keuken is ingericht met degelijke toestellen (Smeg - Elica - Bosch): een 4-pits gasvuur met afzonderlijke wokbrander, vaatwasser, koelkast, oven met pizzasteenfunctie, een combi-oven, geintegreerde wastafel en 2 design dampkappen met koolstoffilter als blikvanger! Het geheel is afgewerkt met een 'Dekton' werkblad, ingebouwde LED spots en indirecte verlichting. Aansluitend een berging/wasplaats voorzien alle nutsvoorzieningen en de verwarmingsinstallatie. De inkomhal met ingebouwde vestiairekast en gastentoilet wordt gescheiden van de leefruimte door een dubbele glazen deur. De vernieuwde badkamer is ingericht met een 2-persoonsligbad, een (inloop) regendouche en een dubbele wastafel in een meubel met spiegelkast. Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het terras. De prijs is INCLUSIEF een garagebox in het gebouw, de tweede van links, uitgevend op de Kasterveldenstraat. VOOR DE SNELLE BESLISSER !!! De elektrische installatie = CONFORM. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Lenaarts

Appartement te Brecht Sint-Lenaarts

Dit verzorgd gelijkvloers appartement is gelegen in een kleine residentie nabij het centrum van Brecht en St. Lenaarts en op wandelafstand van openbaar vervoer en een school... Het appartement is ingedeeld als volgt: Inkom rechtstreeks in de leefruimte (7,26m x 5,27m), aparte keuken (3,1m x 4,11m) ingericht met een koelkast met een dubbele spoeltafel, elektrisch fornuis, dampkap, ijskast met vriesvak, oven en vaatwasser. Via de nachthal heb je toegang tot de badkamer, deze is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, toilet en dubbele wastafel in meubel. Berging/wasplaats met de voorzieningen voor wasmachine en droogkast en een uitgietbak. Verder heeft het appartement nog een aparte CV-ruimte en 2 slaapkamers (3,78m x 4,11m en 3,15m x 4,2m) waarvan de grootste slaapkamer toegang heeft tot het terras (2.2m x 7,7m). Inclusief een autostaanplaats voor het gebouw (rechts). Het appartement wordt momenteel verhuurd aan € 660,00/maand, waardoor het appartement zeer interessant is als investering!


Klein Veerle 57 - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

€ 239.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Grond te Brecht Verkocht

Grond te Brecht

Mooi zuidwest gericht en bouwrijp (nu paardenweide) perceel bouwgrond voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw, in zone B voor wonen in het groen (BPA recreatief woongebied = permanent wonen). De rechthoekige grond heeft een oppervlakte van 808m², is 17,25m breed en is rustig gelegen in een doodlopende straat. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² (hoofdgebouw) + 20m² (voor een vrijstaand of aangebouwd bijgebouw); max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Er is een bovenverdieping onder het dakvolume toegelaten. Kelder tot 20m² mogelijk. Alle gebouwen (woning en bijgebouwen) mogen vrij worden geplaatst binnen de bouwzone. De straat is recent heraangelegd en voorzien van riolering! Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Alle opstallen (houten stallingen) worden nog verwijderd, en het perceel zal volledig omheind zijn. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen.


Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Charmante woning open bebouwing op 616m², zeer rustig en groen gelegen doch vlakbij het centrum van Sint Job. De woning dateert van 1960 maar werd smaakvol gerenoveerd door de jaren heen. Indeling als volgt: inkomhal op tegels, leefruimte 32m² met inbouw houtcassette, verschillende grote ramen zorgen voor veel lichtinval en prachtig uitzicht op de tuin, open keuken ingericht met kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven en microgolfoven, douchekamer met toilet en 2 mooie slaapkamers ( 4,40 x 3,00m & 3,50 x 3,00m ). Via een houten trap vanuit de inkomhal naar de verdieping met 3de slaapkamer (4,00 x 4,00m ) voorzien van ingemaakte kasten, wasplaats, badkamer met ligbad, meubel en toilet. Vanuit de badkamer is er toegang naar een bergzolder waar eveneens de CV brander is geplaatst. Rondom de woning een mooi aangelegde tuin dewelke volledig is ingesloten en voorzien van een draadafsluiting. Elektrisch bediende houten toegangspoort en oprit in klinkers met plaats voor verschillende wagens. Achter de woning een zonneterras met volledige privacy en jacuzzi. De garage is omgevormd tot polyvalente hobbyruimte met sauna.


Oud Geleg 8 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 369.000,00

 • 3 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Verkocht

Huis te Brecht

Deze zeer goed onderhouden gelijkvloerse woning is gelegen tussen Brecht en Sint-Job-in-‘t-Goor, in een rustige en groene woonomgeving, op een perfect georiënteerd perceel van 1.980m². Het openbaar vervoer is op enkele minuten te bereiken. Opritten- en afrittencomplex “Sint-Job-in-‘t-Goor” van de E19 (Breda – Antwerpen) zijn in de nabijheid. Het station “Noorderkempen" met de intercity tussen Brussel en Amsterdam is gelegen op ca 7,2km. De woning werd gebouwd in 1994 waarna een grondige renovatie/aanleg van de kelderverdieping op polybeton in 1998 met verwarmde oprit. Hierdoor werd de bestaande inpandige garage omgevormd tot een polyvalante ruimte (30m²) met twee grote raampartijen. Vanuit deze ruimte is ook de kelderverdieping (180m²) met een hoogte van 2,50m toegankelijk. Ideaal voor een kleine zelfstandige of een praktijk aan huis. In de loop der jaren werd rondom de woning alle paden, terrassen en opritten perfect en duurzaam aangelegd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voortuin. De woning is afgewerkt met duurzame materialen en heeft een praktische indeling: Inkomhal met gastentoilet en een vestiaire/berging met zolderluik, ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen, een volledig vernieuwde (2010) SieMatic keuken uitgerust met alle toestellen. Vanuit de nachthal toegang tot de hoofdslaapkamer met zicht naar de tuin en terras, een 2de slaapkamer, een ingerichte badkamer, een wasruimte en een polyvalente ruimte (30m²) of 3de slaapkamer (voorheen de garage). Het is genieten in de prachtige tuin met veel groen en mooie ruime terrassen. Ook hier werd gebruik gemaakt van duurzame materialen en een goede afwerkingsgraad!


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Uitzonderlijk nieuwbouw dakappartement (129m²), opgetrokken achter een bestaande beschermde gevel. De combinatie van de oude gevel met het hedendaagse comfort van een BEN- (Bijna Energie Neutrale) nieuwbouw zorgt voor een uniek obect! Het appartement maakt deel uit van van 'Residentie Kockstee', een afgesloten privé domein in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 2.5 is een duplex-appartement, verdeeld over de de tweede (94,8m² + terras) en de derde verdieping (34,1m²). Indeling: 2e verdieping: inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek, mooie leefruimte en open ingerichte keuken (samen 40,8m²) met schuifraam dat uitgeeft op het mooie zuidgerichte terras (30,2m²); bergruimte (7m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; slaapkamer 1 (14,7m²) met aansluitend eigen badkamer. Vanuit de leefruimte leidt en trap naar de 3e verdieping: overloop, slaapkamer 2 (13,8m²) met aansluitend 2e badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 299.000,00

 • 2 bedrooms
 • 2 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouw dakappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 2.4 bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 106m² en een schitterend zuid gericht terras (57m²). Verschillende indelingen zijn mogelijk: variant (1) met kookeilend: inkomhal met gastentoilet, mooie doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (47,4m²) en groot schuifraam naar het terras toe; bergruimte (3,4m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (15,1m²/12,8m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 349.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouw dakappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 2.3 bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 118m² en een schitterend zuid gericht terras (61,2m²). Verschillende indelingen zijn mogelijk, 2 of 3 slaapkamers. Indeling van variant (3) met 3 slaapkamers: inkomhal met gastentoilet en vestiairenis, mooie doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (48,8m²) en groot schuifraam naar het terras toe; bergruimte (4,9m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 3 slaapkamers (15,1m²/8,4m²/8,2m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouw dakappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 2.2 bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 106m² en een schitterend zuid gericht terras (57m²). Verschillende indelingen zijn mogelijk: variant (1) met kookeilend: inkomhal met gastentoilet, mooie doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (47,4m²) en groot schuifraam naar het terras toe; bergruimte (3,4m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (15,1m²/12,8m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouw dakappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 2.1 bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 118m² en een schitterend zuid gericht terras (61,2m²). Verschillende indelingen zijn mogelijk, 2 of 3 slaapkamers. Indeling van variant (3) met 3 slaapkamers: inkomhal met gastentoilet en vestiairenis, mooie doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (48,8m²) en groot schuifraam naar het terras toe; bergruimte (4,9m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 3 slaapkamers (15,1m²/8,4m²/8,2m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 364.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Uitzonderlijk nieuwbouwappartement (153,7m²), opgetrokken achter een bestaande beschermde gevel. De combinatie van de oude gevel met het hedendaagse comfort van een BEN- (Bijna Energie Neutrale) nieuwbouw zorgt voor een uniek obect! Het appartement maakt deel uit van van 'Residentie Kockstee', een afgesloten privé domein in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.9 bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 153,7m² en een mooi zuid gericht terras (34,9m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte en open ingerichte keuken (samen 60,7m²) met grote raampartijen die uitgeeft op het terras; bergruimte (3,6m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 3 volwaardige slaapkamers (19m²/14,2m²/11,4m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.8 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 87,3m² en een mooi zuid gericht terras (20,5m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,7m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (2,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 269.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.7 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 87,3m² en een mooi zuid gericht terras (20,9m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,1m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.6 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 102m² en een mooi zuid gericht terras (24,2m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 42,5m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (4,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 3 slaapkamers (10,8m²/9,6m²/7,1m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.5 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 87,3m² en een mooi zuid gericht terras (20,9m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,1m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 269.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.4 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 87,3m² en een mooi zuid gericht terras (20,9m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,7m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (2,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 269.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.3 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 87,3m² en een mooi zuid gericht terras (20,9m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,1m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 269.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.2 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 102m² en een mooi zuid gericht terras (24,2m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 42,5m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (4,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 3 slaapkamers (10,8m²/9,6m²/7,1m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 1.1 bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 90m² en een mooi zuid gericht terras (20,7m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 39,1m²), schuifraam en deurraam geven uit op het terras; bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (11,9m²/9,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 269.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Optie

Appartement te Brecht

Uitzonderlijk gelijkvloers nieuwbouwappartement (175,7m²), opgetrokken achter een bestaande beschermde gevel. De combinatie van de oude gevel met het hedendaagse comfort van een BEN- (Bijna Energie Neutrale) nieuwbouw zorgt voor een uniek obect! Het appartement maakt deel uit van van 'Residentie Kockstee', een afgesloten privé domein in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.9 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 176m² en een mooie zuid gerichte tuin (150m²) met terras (44,6m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, grote bureelruimte (32,7m²) met eigen rechtstreekse toegang, mooie leefruimte en open ingerichte keuken (samen 60,8m²) met grote raampartij die uitgeeft op de tuin; bergruimte (2,7m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (17,3m² aan tuinzijde en 14,4m²) en ingerichte badkamer. Extra gelijkvloerse berging 5,8m². Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 379.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Optie

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.8 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 109m² en een mooie zuid gerichte tuin (86m²) met terras (27,4m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 43,1m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (15,9m²/9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.7 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 109m² en een mooie zuid gerichte tuin (86m²) met terras (27,4m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 45m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16,6m²/8,9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.6 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 127,6m² en een mooie zuid gerichte tuin (99m²) met terras (32m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 59,7m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,1m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (17,4m²/12,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.5 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 109m² en een mooie zuid gerichte tuin (86m²) met terras (28m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 45m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16,3m²/9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.4 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 109m² en een mooie zuid gerichte tuin (86m²) met terras (27m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 43m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (15,9m²/9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.3 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 109m² en een mooie zuid gerichte tuin (86m²) met terras (27m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 45m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16,6m²/8,9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.2 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 127,6m² en een mooie zuid gerichte tuin (99m²) met terras (32m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 59,7m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,1m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (17,4m²/12,6m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement B 0.1 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 113m² en een mooie zuid gerichte tuin (93m²) met terras (28m²). Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (samen 45m²), schuifraam en deurraam geven uit op de tuin; bergruimte (6,5m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16,3m²/9m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming en individuele zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Lessiusstraat 9-19 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Gezellige houtmassief chalet, zeer rustig gelegen, doch op enkele minuten van het centrum van Wuustwezel. Indeling: lichte leefruimte, keuken (1,8m x 2,9m) ingericht met een gasfornuis, dampkap, oven, ingebouwde koelkast en spoeltafel. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een bergruimte (1,5m x 1,9m) met toegang tot de bergzolder. Verder heeft de woning nog één slaapkamer (3,5m x 2,9m²) en een badkamer (1,7m x 2,9m) ingericht met een dubbele lavabo in meubel, een douchecabine en een toilet. Mooie bosrijke tuin en een beklinkerd terras met toegang tot de ruime kelder. De woning is gelegen in zone voor verblijfsrecreatie (geen permanente bewoning).


Koekoeksdreef 10 - 2990 Wuustwezel

€ 169.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Deze tijdloze villa is gelegen in een landelijke omgeving op korte afstand (+/-2km) van het centrum van Wuustwezel en amper op 3km van het treinstation 'Noorderkempen' en E19 Antwerpen-Breda. De woning werd opgetrokken in 1981 en heeft in 2005 een grondige renovatie ondergaan (inclusief nieuw dak). Overige renovaties: nieuw aangebouwde leefveranda (1996); nieuwe verwarmingsinstallatie (2010) en vernieuwde keuken (2013)! De moderne en tijdloze architectuur maakt deze woning tot een eigentijdse villa met volgende indeling: Ruime inkomhal (langs de zijkant v.d. woning) met vestiairekast, apart toilet en handenwasser. Leefruimte van 60m² met gashaard in de zithoek. Vanuit de inkomhal en de leefruimte heb je zicht op het zonneterras tussen de garage en de woning. De vernieuwde keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, geintegreerde dampkap, spoeltafel met cooker, vaatwasser, microgolfoven, heteluchtoven en ruime ijskast; en is afgewerkt met een arduinen werkblad. Aansluitend de veranda, met panorama van 180° op de prachtige tuin. Een aparte inkom geeft een rechtstreekse toegang tot deze veranda. Aansluitend aan de keuken, een berging/wasplaats met douche. De kelder (+/-18m²) geeft extra bergplaats voor proviand en geeft plaats aan de verwarmingsinstallatie. Op de verdieping: een nachthal met opbergkasten, 3 slaapkamers (18m²-12m²-10m²), een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Aan de voorzijde bevindt zich de garage die ingericht werd als studio met op de verdieping nog een extra slaapkamer (+/- 15m²). De garage kan eventueel ook dienst doen voor een vrij beroep! Rondom de woning een mooi aangelegde en inmiddels volwassen tuin met speelgazon, hagen, perken met grassen en planten,.. voorzien van een carport, volledig omheind en vooraan afgesloten met een houten poort.


Kampweg 147 - 2990 Wuustwezel

€ 472.500,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Charmante woning half open bebouwing op 609m², centraal gelegen bij invalswegen, winkels en openbaar vervoer. De woning dateert van 1952, werd reeds gerenoveerd en is ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet en toegang naar de kelderruimte (half onder de grond met ramen) van 84m², leefruimte verdeeld in een salon en eetgedeelte, vernieuwde open eiken keuken ingericht met keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, koelkast en dubbele spoeltafel. In de leefruimte een houten trap naar de verdieping waar zich nog 3 slaapkamers bevinden op laminaat vloerbekleding en een badkamer met dubbel lavabomeubel, hoekbad en douche. Hierboven nog een bergzolder te bereiken via een luik. Vanuit de leefruimte een schuifraam naar het terras met een trap naar de grote tuin welke omheind is. Aanpalend aan de woning een garage welke een doorrit heeft naar de tuin en de 2e garage. Isolatie: overal nieuwe ramen + akoestisch isolerend, spouwmuren geïsoleerd (opgespoten), achtergevel bekleed, plat dak geïsoleerd, rieten dak (brandwerende rietkap van 2009), nieuwe condenserende gasketel. De elektrische installatie is conform!


Eikenlei 81 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 349.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Optie

Huis te Brecht

Deze deels gerenoveerde karaktervolle woning is gelegen tussen Brecht en Sint-Job-in-‘t-Goor op een perceel van 1.584m². Het openbaar vervoer is op wandelafstand te bereiken. Winkels, scholen en opritten- en afrittencomplex “Sint-Job-in-‘t-Goor” van de E19 zijn in de nabijheid. Het station “Noorderkempen is gelegen op ca 6,4km. Het betreft een degelijke ééngezinswoning, oorspronkelijk gebouwd in 1960 en vanaf 2009/2010 deels vernieuwd met degelijke materialen. De woning biedt zeer veel mogelijkheden door de aangename ruime ruimtes die nog verder afgewerkt en/of gerenoveerd moeten worden. Met de juiste verdere afwerking /renovatie en de aanleg van de tuin wordt deze woning nog unieker dan dat ze nu al is! Indeling: We betreden de woning via een prachtige vernieuwde inkomhal met apart toilet en de originele gezandstraalde trap naar de verdieping. Via een tussenhal met buitendeur naar het overdekte terras is er ook toegang tot de ingerichte keuken (te vernieuwen) en een leefruimte met openhaard (inbouwcassette). De eiken parket en de hoeveelheid aan natuurlijk licht door de grote raampartijen zorgen voor een luchtig karakter en een aangename sfeer. Aansluitend een te renoveren badkamer ingericht met een hoekbad, aparte douche en een toilet. De verdieping is ingericht met een volledig vernieuwde douchekamer, een slaapkamer met ingebouwde kastenwand en de hoofdslaapkamer met dressing en aansluitend een 3de slaapkamer. De elektrische installatie is CONFORM het AREI. De cv-installatie is vernieuwd na de opmaak van het EPC.


Van De Reydtlaan 2 - 2960 Brecht

€ 349.000,00

 • 3 bedrooms
 • 2 bathrooms
Huis te Brecht Optie

Huis te Brecht

Dit prachtig & uiterst rustig gelegen vakantieverblijf, ter streke gekend als 'Akkerse Weiden', staat op een mooi perceel grond van 4.920m² in landschappelijk waardevol agrarisch gebied doch op korte afstand van de autosnelweg E19 Antwerpen-Breda en treinstation Noorderkempen. De vakantiewoning omvat een leefruimte met kitchenette, trap naar verdieping met aldaar nog 2 slaapvertrekken. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich nog een tuinberging met toilet. De vakantiewoning kan verwarmd worden met een houtkachel, verder is er GEEN stromend water/elektriciteit/gas/tv/internet aanwezig. De woning is volledig omgeven door groen, vijvers en mooie volwassen bomen, planten en struiken. Langs de achterzijde stroomt de Aa (beek) richting Nederland. In deze oase kom je echt tot rust! Geen domicilie mogelijk!


Mortelstraat +33 - 2960 Brecht

€ 39.000,00

 • 2 bedrooms
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Deze volledig te renoveren woning die reeds bijna volledig is gestript, werd destijds (1975) gebouwd in een zeer rustige woonomgeving, op een perceel van 985m² in een doodlopende straat. Het centrum Sint-Job-in-‘t-Goor met winkels, openbaar vervoer en scholen is op enkele minuten te bereiken. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en trap naar de verdieping. Een aangename leefruimte met veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Aansluitend een ruimte voor het plaatsen van een nieuwe keuken en doorgang naar de kelder (20m²) en de inpandige garage. De verdieping met houten verdiepingsvloer was oorspronkelijk ingericht met 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte. Deze werd volledig gestript tot één grote ruimte die naar eigen wensen terug ingericht kan worden. Na een grondige renovatie van de woning vraagt ook de verwilderde tuin om aandacht. Niettegenstaande dat deze ruimte biedt voor het aanleggen van een prachtig terras vaan de woning en een mooie tuin. Achteraan nog een tuinhuis en een tuinberging.


Vorsenkwaak 9 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 258.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Volledig vernieuwde gelijkvloerse woning op 361m², groen en rustig gelegen tussen Brecht en Sint Job. Ingedeeld als volgt: inkom rechtstreeks in de leefruimte, deze heeft een totale oppervlakte van 47m², op een warme parketvloer en met een ingemaakte kastenwand, de verschillende ramen geven veel natuurlijk lichtinval. Een open keuken ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak, oven en granieten werkblad. Verder nog een slaapkamer 3 x 2.7m op parketvloer, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. Vernieuwd in 2010: vloeren + vloerverwarming op gas (ondergrondse gastank), elektriciteit, dak (+isolatie), keuken, badkamer,.. De woning heeft vooraan een tuin met terras en een ingebouwd zwembad. Het perceel is volledig omheind met vooraan een poort en een carport met berging. De straat is recent nieuw aangelegd en met riolering (reeds aangesloten).


Gelukslaan 4 - 2960 Brecht

€ 249.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Antwerpen Verkocht

Huis te Antwerpen

OPBRENGSTEIGENDOM/RENOVATIEPROJECT gelegen op 10 minuten wandelen van de trendy wijk “Park Spoor Noord”, op 5 minuten fietsen naar de AP campus Spoor Noord. Metrostation naar het Zuid, het Centraal Station, de Meir of Groenplaats zijn vlakbij, evenals de buslijnen naar het centrum. Zo doorkruis je in no time de ganse stad! Het gebouw bestaat uit een gerenoveerde studio (45m²) en een 1 slaapkamer appartement (60m²) op het gelijkvloers (gelijkvloers vergund als winkel) en 3 verdiepingen met op iedere verdieping een studio en een 2 slaapkamer appartement met balkon. Via een automatische garagepoort is er toegang tot 3 overdekte autostaanplaatsen achter het appartementsgebouw. De gemeenschappelijke kelderberging is voorzien van individuele meter voor gas, water en elektriciteit. De "te renoveren" appartementen hebben een oppervlakte van 82m² en zijn ingedeeld als volgt: inkomhal, cv-ruimte, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een balkon. De studio's hebben een oppervlakte van 29m² - 29m² - 32m² en zijn ingedeeld als volgt: leefruimte met open keuken, slaaphoek en een badkamer. De maandelijkse huuropbrengst bedraagt 2.747,00 EUR. De elektrische installatie van studio 1 en 2 zijn CONFORM het Arei. Vernieuwing van de ramen en het dak zijn noodzakelijk tegen 2020. Voor meer informatie of een bezoek contacteer ons op 03/636.47.47.


Huis te Brecht Optie

Huis te Brecht

Dit gelijkvloers landhuis is centraal gelegen op een mooi perceel van 2.308m² (incl. berm) in een groene woonomgeving, nabij de E19, op wandelafstand van openbaar vervoer en een buurtwinkel. De woning is ingedeeld als volgt: een inkomhal, leefruimte met kachel, ruime leefkeuken ingericht met elektrische kookplaten, dampkap, vaatwasser, spoeltafel, oven en een ijskast, verder een achterinkomhal, apart toilet, vernieuwde badkamer (2000) met wastafel in meubel, ligbad en douche, verder een nachthal en 3 slaapkamers (16m²-13m²-10m²). De volledige oppervlakte van de woning is onderkelderd met daarin een ruime garage voor 2 wagens, wasplaats, provisiekelder, bergruimte en een cv-werkruimte. Achter aan de woning bevindt zich een mooi terras van 30m² waar je kan genieten van de prachtige tuin aangelegd met gazon, bloemen en perken. Ontspannen kan ook door een spelletje aan de petanquebaan. Verder is er in de tuin nog een garage/berging, tuinberging met overdekt terras en een serre. Zowel de woning als de tuin zijn perfect onderhouden! De woning heeft geïsoleerde vloeren, muren, plafond en dak, en een volledig verwarmde kelder waardoor een goede EPC-score wordt behaald. Zeker een bezichtiging waard!


Van De Reydtlaan 28 - 2960 Brecht

€ 379.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Schilde 's Gravenwezel

Huis te Schilde 's Gravenwezel

Deze volledig te renoveren woning bevindt zich tussen het centrum van Schilde en ’s Gravenwezel op een perceel van 970m², in een landelijke omgeving. De woning dateert van 1965 en is ingedeeld als volgt: Inkomhal met houten trap naar de verdieping en het vertrek naar alle andere ruimten. Een aangename ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen en een gemetselde schouw. De keuken is deels ingericht en biedt toegang tot de veranda (26m²) achteraan de woning. Verder op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers en een badkamer ingericht met een ligbad, lavabo, toilet en een elektrische boiler. De verdieping met houten verdiepingsvloer bestaat uit een ruime overloop met toegang tot een 3de slaapkamer en tot een nog volledig in te richten zolderruimte waarvan de dakconstructie werd opgehoogd. Vanuit de veranda toegang tot de garage met automatische poort; de ruimte van de verwarmingsinstallatie op mazout. In het verlengde van de garage nog een extra tuinberging. Achteraan in de tuin een 2de berging die omgevormd kan worden tot een 2de garage. Na heraanleg is het heerlijk genieten in de zuidwest gëoriënteerde tuin.


Fortsteenweg 58 - 2970 Schilde 's Gravenwezel

€ 309.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Middelkerke

Appartement te Middelkerke

Deze leuke maar op te frissen studio van 45m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw, gelegen in een autoluwe straat in het centrum van Middelkerke op korte (wandel-) afstand van het strand (350m), openbaar vervoer (kusttram/350m), en allerlei winkels. De studio schikt zich ideaal voor zowel vast verblijf als vakantieverblijf en is ingedeeld als volgt: Je komt rechtstreeks binnen in de leefruimte met zithoek en slaaphoek dmv kastbed, verder een open keuken met plaats voor een eettafel en een badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Vooraan kan je genieten op een zonnig terras van +/- 3m²; achteraan heb je een ruim terras van 12m². BEGREPEN IN DE PRIJS (!): In de ondergrondse kelderverdieping hoort er bij deze studio, 1 autostaanplaats en 1 ruime private berging . Ideaal voor fietsen en strandspullen. Ideale investering!


Duinenweg 384 - 8430 Middelkerke

€ 145.000,00

 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Dit zeer verzorgd appartement op de 1ste verdieping (zonder lift) maakt deel uit van een klein gebouw en bevindt zich in de dorpskern van Sint-Job-in-‘t-Goor. Handelszaken, scholen en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken. Opritten- en afrittencomplex van de E19 in de nabijheid. Het appartement heeft geen terras maar het exclusief genot van een mooie zuidtuin achter het garagegebouw. De afgelopen jaren werd het appartement vernieuwd tot een gezellig en knus appartement. Indeling: We betreden het appartement via een inkomhal met toegang naar een apart toilet met eveneens ruimte voor het plaatsen van wasmachine en doorgkast. Een aangename leefruimte met veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen met aansluitend een keuken ingericht met een inductiekookplaat, dampkap, koelkast en een vaatwasser. Via een glazen deur in de leefruimte bereiken we de nachthal die toegang geeft tot een berging met de cv-installatie, twee mooie slaapkamers op laminaat en een badkamer ingericht met een dubbele wastafel in een meubel en een ligbad/douche combinatie. Bij het appartement een ruime garagebox (5,64m x 2,82m - binnenafmeting) met vernieuwde elekrticiteit en een kantelpoort. De elektrische installatie is CONFORM het AREI. De cv-installatie is vernieuwd na de opmaak van het EPC.


Kerklei 32 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 210.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Grond te Brecht

Grond te Brecht

Mooi perceel bouwgrond voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw, in zone A voor wonen in het groen (BPA recreatief woongebied = permanent wonen). De grond heeft een oppervlakte van 822m² en is gelegen in een doodlopende straat met een straatbreedte van 20m. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² + 20m² voor een vrijstaand of aangebouwd bijgebouw; max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Er is een bovenverdieping onder het dakvolume toegelaten. Alle gebouwen (woning en bijgebouwen) mogen vrij worden geplaatst binnen de bouwzone. De straat is recent heraangelegd en voorzien van riolering! Alle nutsvoorzieningen, behalve aardgas zijn aanwezig. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen.


Kempendreef 22 - 2960 Brecht

€ 152.000,00

Appartement te Borsbeek

Appartement te Borsbeek

Instapklaar appartement gelegen in een rustige zijstraat van de Frans Beirenslaan. Centraal gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, Boekenberg park, Carrefour winkelcentrum en via wandel- en fietstunnel op enkele stappen van het centrum van Borsbeek. De oprit van de autosnelweg ( rond punt Wommelgem ) alsook de luchthaven van Antwerpen / Deurne is vlot bereikbaar. Het appartement werd in 2006 volledig gerenoveerd en is ingedeeld als volgt: inkom met directe toegang naar de leefruimte (ca. 35m²) met open keuken en burohoek, slaapkamer 5,10 x 3,06m, badkamer, dressing met kastenwand, wasplaats met aansluiting wasmachine en cv brander. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel, spiegelkast, hang toilet, sierradiator en douche met scherm. De ingerichte keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, microgolfoven en dampkap. De keukenkasten vormen samen met de kastenwand in de woonkamer één geheel. Veel lichtinval in de woonkamer door grote raampartij. Bij de renovatie is het plafond voorzien van inbouwspots en isolatie. ( goede EPC score en lage verwarmingskost !! ) Op het gelijkvloers is er een fietsenberging.


August Van Putlei 5 - 2150 Borsbeek

€ 179.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Beerse Optie

Huis te Beerse

VERKOCHT ! Dit gelijkvloers landhuis werd in 1997 opgericht op een mooi perceel van 622m² met een zonnige oriëntatie, centraal gelegen in buurt 'Den Hout' en vlakbij het kanaal Dessel-Schoten. De woning is zeer goed onderhouden en ingedeeld als volgt: inkomhal, apart toilet, leefruimte met gaskachel, ruime keuken ingericht met dubbele spoeltafel, gasvuur, dampkap, microgolfoven en ijskast met vriesvak, aansluitend aan de keuken een koele berging en een wasplaats (eveneens zij-inkom). Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig (14m²-13m²) en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad/douche in combinatie. De inpandige garage met automatische poort biedt plaats aan 1 wagen. Eventueel kan deze omgevormd worden tot een 3e slaapkamer. Via de vlizotrap komen we op de ruime zolder die extra bergruimte geeft en waar zich de cv-installatie met gasboiler zich bevindt. De tuin is volledig omheind en aangelegd met gazon, perken en paden. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een ruim tuinhuis, voorzien van licht en elektriciteit. De tuin heeft een gunstige ZW orïentatie. Er is een regenwaterput aanwezig met een inhoud van +/- 5.000L aangesloten op de wasmachine. De riolering (gescheiden stelsel) is aangesloten op de straat. Deze instapklare woning moet je echt bekijken!


Holleweg 4 - 2340 Beerse

€ 288.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Ruime villa op 1.378m² gelegen in een residentiële verkaveling langsheen de vernieuwde Schotensteenweg. De villa dateert van 2008 en is ingedeeld als volgt: inkomhal met vestiairenis en gastentoilet, lichte leefruimte 43m² met een gashaard, een boograam in de zijgevel en groot schuifraam naar de tuin, ruime eetkeuken ingericht met 5-pits gasfornuis, dampkap, vaatwasser, oven, microgolf, koelkast, met een groot schuifraam en toegang naar de kelder van 34m² en de wasplaats. Een polyvalente ruimte van 40m², te bereiken via een buitendeur, de inkomhal of de wasplaats, ideaal voor een praktijkruimte! Op de 1e verdieping 4 ruime slaapkamers, 4 x 3.75m met een dressingruimte van 3.87 x 3.26m, 4.75 x 3.46m, 4.75 x 3.53m en 4.55 x 4m, een apart toilet en 2 badkamers, één met een retro ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel , de tweede met douche en dubbel lavabomeubel. Een vaste trap (in beton, nog te bekleden) naar de zolderverdieping welke grotendeels afgewerkt is en bestaat uit 2 ruimtes 54m² en 32m². De woning heeft een grote tuin met achteraan een losstaande garage van 55m², bestaande uit een garageruimte van 5.7 x 6m en een tuinberging met aparte ingang.


Lage Vlier 30 - 2960 Brecht

€ 665.000,00

 • 4 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 2.3: nieuwbouw dakappartement (84m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (29m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.55 x 3.65m en 3.85 x 2.35m) en ingerichte badkamer; zuid gericht dakterras (14,3m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 277.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 2.2: nieuwbouw dakappartement (83,3m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (30m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.55 x 3.65m en 3.85 x 2.35m) en ingerichte badkamer; zuid gericht dakterras (14,3m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 276.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 2.1: nieuwbouw dakappartement (81m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte doorzon-leefruimte met open ingerichte keuken (30m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.55 x 3.65m en 3.85 x 2.35m) en ingerichte badkamer; zuid gericht dakterras (13,5m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 276.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 1.5: nieuwbouwappartement (76m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken (28m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (3.50 x 3.50m en 3.50 x 2.60m) en ingerichte badkamer; zuid gericht terras (10,4m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 243.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 1.4: nieuwbouwappartement (76m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken (28m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (3.50 x 3.50m en 3.50 x 2.60m) en ingerichte badkamer; zuid gericht terras (10,4m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 242.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 1.3: nieuwbouwappartement (76m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken (28m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (3.50 x 3.50m en 3.50 x 2.60m) en ingerichte badkamer; zuid gericht terras (10,4m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 243.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 1.1: nieuwbouwappartement (80m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken (30m²), een schuifraam geeft uit op het terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (3.50 x 3.50m en 3.50 x 2.45m) en ingerichte badkamer; zuid gericht terras (8,4m²) met prachtig zicht op achterliggende natuur. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Kerklei 56 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 244.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 0.5: gelijkvloers nieuwbouwappartement (75m²) in Residentie ‘t Kameryck, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken (33m²), een schuifraam geeft uit op de tuin, berging/wasplaats, één slaapkamer (3.65 x 3.50m) en ingerichte badkamer; zuid gerichte tuin met terras. In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging inbegrepen. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Het maximale E-peil bedraagt E45. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Ruime zeer verzorgde villa op 1.995m², tussen Brecht en Sint Job, zeer rustig en bosrijk gelegen op wandelafstand van de Brechtse heide en de Vaart. De woning heeft een totale vloeroppervlakte van 430m² en is ingedeeld als volgt: inkomhal op een natuurstenen vloer met vestiaireruimte en gastentoilet, lichte leefruimte 55m² op natuurstenen vloer met open haard cassette in een witstenen schouw, eetkeuken 16m² ingericht met keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, granieten werkblad en een ontbijthoek met zicht op de tuin, aansluitend bijkeuken/wasplaats met een buitendeur. Verder op het gelijkvloers nog 2 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer 4.5 x 3.8m een dressing heeft en een eigen badkamer met douche, dubbel lavabomeubel en toilet, de 2e slaapkamer meet 3.7 x 3m. Op de verdieping een grote overloop/bureelruimte (45m²) en 3 kamers (42m², 26m² met dubbel massagebad en lavabo en 20m²). Doorgang naar de polyvalente ruimte 8.4 x 5.4m boven de garage welke open is tot de nok. De inpandige garage 8.4 x 5.6m heeft een gastentoilet en een eigen trap naar de polyvalente ruimte. De woning is door zijn indeling ook geschikt voor kangoeroe/zorgwonen. Het perceel is volledig omheind met vooraan een poort, oprit, carport en een mooie tuin zuid-oost georiënteerd met een terras en tuinhuis.


Terheidelaan 24 - 2960 Brecht

€ 595.000,00

 • 5 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Wuustwezel Verkocht

Appartement te Wuustwezel

Appartement 99m² op de 1e verdieping (met lift) gelegen in het centrum van Wuustwezel bij winkels en openbaar vervoer. Het appartement dateert van 2006 en is ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte 37,4m² op een lichte vloertegel met een open keuken welke ingericht is met keramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en spoeltafel. Verder in de nachthal een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een apart toilet, 2 slaapkamers 4.15 x 3.45m en 3.2 x 3/2.45m op laminaat vloerbekleding en een badkamer, welke volledig betegeld is, met ligbad combinatie douche en een dubbel lavabomeubel. Vanuit de slaapkamers toegang naar het zuid-oost georiënteerd terras van 12m². In de ondergrondse verdieping bevindt zich nog een garagebox (nr. 1) van 5.8 x 3.45m.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Malle Westmalle

Huis te Malle Westmalle

Dit prachtig domein van 7.950m² is gelegen in een residentiële bosrijke omgeving en omvat een eigentijdse moderne villa welke is omgeven door een prachtige parktuin met natuurvijver. Deze omgeving is uitzonderlijk rustig en doch op enkele minuten van het centrum met zijn handelszaken, horecagelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Voor wie houdt van sport en ontspanning ligt ‘Drieboomkensberg’ en de ‘Trappistenabdij’ vlakbij; heerlijk genieten van mooie wandel- en fietsroutes of te paard. We betreden het eigendom via een geautomatiseerde ingangspoort met ronde oprijlaan die zorgt voor veel parkeergelegenheid tot aan de garage en de dubbele carport. Via de ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet en granieten vloer hebben we toegang tot de aangename ruim bemeten leefruimte (90m²) opgesplitst in een gezellige zithoek met gas openhaard, een eetkamer, een leeshoek en een bureel; allen met uitzicht op de prachtige tuin door de grote raampartijen in de achtergevel. In 2013 werd de woning uitgebreid met een aluminium veranda met ingebouwde spots en opengaande deuren naar het terras. De zeer rijkelijk uitgeruste keuken is voorzien van maatwerk keukeninrichting met veel kasten en Atag & Gaggenau toestellen (vernieuwd 2009); aanpalend de bijkeuken en toegang naar de inpandige ruime garage met automatische poort en zolderluik. Er zijn 4 ruime slaapkamers waarvan een prachtige masterbedroom met grote raampartijen die uitgeven op de tuin en de waterlelievijver. Een dressing bestaande uit 2 delen met toegang tot de (wijn) kelder en een volledig ingerichte badkamer. De 2de badkamer bevindt zich aansluitend aan slaapkamers 3. De parktuin is zeer fraai aangelegd door Wirtz Tuinarchitectuur met automatische sproei installatie en biedt u alle privacy! Aan de zijkant van de villa bevindt zich een afzonderlijke tuinberging en tuinhuis. Het is hier elke dag genieten, een lust voor het oog, een heel jaar door!


Druivenlaan 4 - 2390 Malle Westmalle

€ 745.000,00

 • 4 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Volledig gerenoveerd gelijkvloers landhuis, op +/- 2.815m², centraal gelegen in een rustige straat nabij invalswegen, E19 Antwerpen-Breda en station 'Noorderkempen'. De woning is ingedeeld als volgt: Je betreedt de woning langs de achterzijde waar je binnekomt in de leefruimte, op parket, met nieuwe keuken volledige ingericht met volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, spoeltafel, vaatwasser, ijskast, diepvries, microgolfoven, oven, en afgwerkt met een composiet werkblad, verder, 2 slaapkamers (11m² - 7m²) en een badkamer met wastafel, douche en toilet. De woning wordt hoofdzakelijk verwarmd door een houtkachel met speksteen mantel. Aansluitend aan de woning bevindt zich nog een garage met zolderruimte. In 2002 werd er achter de woning een geïsoleerd bijgebouw opgericht van +/- 42m² welk is ingericht met 2 ruimten van 15m² en 10m² die dienst doen als extra bergruimte/wasplaats en verder nog een badkamer met wastafel, douche en toilet. Dit bijgebouw wordt eveneens verwarmd dmv een houtkachel. Links op het terrein staat er een overdekt terras (af te sluiten met zeilen), met geïsoleerd dak en voorzien van een open haard. Tussen de woning, het bijgebouw en het overdekt terras wordt er als het ware een gezellig pleintje/terras gecreëerd waar je heerlijk kan genieten. De overige tuin is bosrijk. VOORWAARDE (!): De eigenaar verkoopt deze woning met de garanties dat zij deze levenslang kunnen huren (of tot zij de woning op eigen initiatief verlaten), aan een bedrag van 800 euro/maand. De leeftijd van de verkopers bedraagt 69 jaar en 63 jaar. Deze woning is dan ook uitermate geschikt voor de belegger!


Van De Reydtlaan 24 - 2960 Brecht

€ 315.000,00

 • 2 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (12), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 359m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 374.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (11), gesloten bebouwing, staat op een perceel van +/- 204m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 173m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 337.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (1), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 236m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 305.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (8), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 197m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 192m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (23m²) en terras (28m²). Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 360.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc.. Deze woning (7), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 197m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 192m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (23m²) en terras (28m²). Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 360.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (6), gesloten bebouwing, staat op een perceel van +/- 191m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 143m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: nachthal, 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 305.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (4), gesloten bebouwing, staat op een perceel van +/- 191m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 143m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: nachthal, 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 305.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (3), gesloten bebouwing, staat op een perceel van +/- 191m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 173m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 335.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (2), gesloten bebouwing, staat op een perceel van +/- 204m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 173m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 337.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Wuustwezel

Huis te Wuustwezel

Nieuwe BEN-dorpswoning (Bijna Energie Neutraal), gelegen in een doodlopend woonerf bereikbaar via de Jan Breydelstraat en verbonden met een fiets- en voetweg naar de Bredabaan met aldaar tal van winkels, terrasjes, openbaar vervoer, etc… Deze woning (1), half open bebouwing, staat op een perceel van +/- 236m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m² met indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek-eetruimte en open keuken, berging/wasplaats, berging onder trap naar verdieping; VERDIEPING: 3 slaapkamers (16m²-12m²-11m²) en een ruime badkamer, nachthal met trap naar verdieping 2; VERDIEPING 2: nachthal, polyvalente ruimte/extra slaapkamer (16m²) en terras. Het perceel is via de tuinberging (10m²) met een dubbele stalen poort als entree afgesloten van de straat. Hierdoor ontstaat er in de voortuin ook een patio met zonnig terras (7m²). Ook achteraan de woning bevindt zich een mooie tuin met ruim terras (18m²). In de straat hoort er 1 carport bij deze woning. Extra carport/staanplaats mogelijk! De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (BEN) en akoestisch comfort. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Bredabaan 428 - 2990 Wuustwezel

€ 355.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Deze prachtige grond met een oppervlakte van 753m² is zeer rustig en groen gelegen nabij het centrum van Sint-Job-'t-Goor. Het perceel komt in aanmerking voor het bouwen van een ruime halfopen bebouwing volgens het algemeen gabariet of homogeen met huisnr. 25. Het betreft een egaal bouwrijp perceel zonder bomen met een straatbreedte van +/- 13 meter! De woning dient ingeplant te worden op de voorgevelbouwijn van nr. 25 met een maximale bouwdiepte op het gelijkvloers van 17m, 1e verdieping max. 13m, 2e verdieping max. 9m, op min. 3m van de zijdelingse perceelgrens; kroonlijsthoogte: max. 6m, nokhoogte: max. 11,50m, dakhelling: max. 45°. Er is 1 bijgebouw toegestaan van 10% van de perceeloppervlakte met een maximum van 75m² in de achtertuin op min. 10m achter de achtergevellijn. Op 13/02/2017 werd er door de gemeente Brecht een stedenbouwkundig attest afgeleverd voor het algemeen gabariet voor halfopen bebouwing. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Dennenlaan 27 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 179.000,00

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtig nieuwbouw dakappartement, 112m², op centrale ligging in het dorp, bij winkels en openbaar vervoer. Zijdelings zicht op 'Brug' en 'Vaart'! Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping, en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte en open keuken (samen 50m²) met grote raampartij naar het terras toe, bureelhoek, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.54 x 3.65m en 3.65 x 3.36/2.59m) beide met rechtstreekse toegang tot de badkamer, ruim zuidgericht terras (19.44m²). In de prijs is één ruime garagebox (met sectionaalpoort) achter het gebouw inbegrepen. Bijzondere aandacht werd besteed aan thermisch en akoestisch comfort. Volgende zaken worden ondermeer standaard voorzien: gepanserde inkomdeur (Weber), videofoon, vloerverwarming, ... Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. In de prijs is de interieurafwerking (keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren) niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Deze eindafwerking kan voorzien worden mits meerprijs € 45.000,00 excl. BTW. Contacteer ons voor meer info: tel.: 03/636.47.47.47 - info@coga.be.


Brugstraat 202 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 254.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtig nieuwbouw dakappartement, 112m², op centrale ligging in het dorp, bij winkels en openbaar vervoer. Zijdelings zicht op 'Brug' en 'Vaart'! Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping, en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte en open keuken (samen 50m²) met grote raampartij naar het terras toe, bureelhoek, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (4.54 x 3.65m en 3.65 x 3.36/2.59m) beide met rechtstreekse toegang tot de badkamer, ruim zuid gericht terras (19.44m²). In de prijs is één ruime garagebox (met sectionaalpoort) achter het gebouw inbegrepen. Bijzondere aandacht werd besteed aan thermisch en akoestisch comfort. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, vloerverwarming, ... Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. In de prijs is de interieurafwerking (keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren) niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Deze eindafwerking kan voorzien worden mits meerprijs € 45.000,00 excl. BTW. Contacteer ons voor meer info: tel.: 03/636.47.47.47 - info@coga.be.


Brugstraat 204 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 254.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Zoersel

Huis te Zoersel

Schitterende villa in Anglo-Normandische cottagestijl, met een landelijk strak interieur. Deze ruim bemeten (+500m²) woning vindt u op een rustige residentiële locatie nabij de grens Schilde/Sint-Antonius. Het verzorgde terrein van 3.151m² (56m breed!) met perfecte zuidwest oriëntatie biedt de nodige privacy. In 2007 werd de villa grondig gerenoveerd en uitgebreid. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, spatieuze leefruimte op blauwe steen (70m²) met haard tussen eetplaats en zithoek; open trap naar de verdieping toe. Tweede (afsluitbare) zitruimte op parket (28m²) met doorkijk-gashaard naar het huisbureel (24m²). Grote volledig uitgeruste leefkeuken (45m²) met eiland, toog en eetplaats, eveneens voorzien van een gashaard. Alle leefruimtes met prachtig zicht op/toegang tot tuin en terras. Bijkeuken met zij-inkom, apart toilet, toegang tot kelder en tweede trap naar de verdieping. Verder inpandige tuinberging/wasplaats en dubbele garage. De villa biedt gelijkvloers een slaapgedeelte (41m²) met dressing en eigen badkamer (inloopdouche/ligbad/2 wastafels/toilet). Verdieping met 4 slaapkamers (37m²/35m²/26m²/12m²), badkamer (inloopdouche/ligbad/2 wastafels/toilet), douchekamer en nachttoilet. Aangelegde tuin met mooi dieptezicht, blauwe hardstenen terrassen, saunahuisje en verwarmd zwembad (32m²). Sted. inlichtingen in aanvraag


Kapellenhoflaan 55 - 2980 Zoersel

€ 895.000,00

 • 5 bedrooms
 • 3 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Landelijk ingerichte woning op 1.408m² centraal en groen gelegen tussen Brecht en Sint Job, met openbaar vervoer voor de deur en het treinstation Noorderkempen op ca. 4 km. De woning is ingedeeld als volgt: inkomhal met vide, gastentoilet en vastiaire-hoek; leefruimte 40m² op een bourgondische tegel, met houtkachel en een schuifraam naar de tuin; eetkeuken 16m² ingericht met keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven, vaatwasser en eveneens een schuifraam naar de tuin; aansluitend een bijkeuken/wasplaats en koele berging; ruime inpandige garage 34m² met doucheruimte en drijfkracht. Op de 1e verdieping een nachthal welke leidt naar 3 slaapkamers 6 x 4m, 3.8 x 3m en 3.8 x 3m, 2 ruime inloopkasten en een badkamer ingericht met ligbad, lavabomeubel en toilet. Hierboven nog een bergzolder te bereiken via een valluik. De woning heeft vooraan een ruime parking en aangebouwd een afgemaakte carport met aansluitend 4 paardenstallen. De tuin is volledig omheind waarvan het achterste gedeelte voorzien werd als weide met een schuur van 44m², een overdekt terras en open terrassen.


Schotensteenweg 49C - 2960 Brecht

€ 415.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 9: ruime duplexwoning op de eerste en tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open keuken (samen 45m²), grote schuiframen zowel in voor-als achtergevel geven uit op de terrassen (7,4m² en 6m²) met aan de voorzijde een prachtig zicht op het kanaal Schoten-Dessel, berging/wasplaats, een open trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op de slaapverdieping met 3 slaapkamers (14m², 13m² en 8m²), en badkamer met 2e toilet; In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (3m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 325.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 8: ruime duplexwoning op de eerste en tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open keuken (samen 45m²), grote schuiframen zowel in voor-als achtergevel geven uit op de terrassen (7,4m² en 6m²) met aan de voorzijde een prachtig zicht op het kanaal Schoten-Dessel, berging/wasplaats, een open trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op de slaapverdieping met 3 slaapkamers (14m², 13m² en 8m²), en badkamer met 2e toilet; In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (3m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 299.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 7: ruime duplexwoning op de eerste en tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open keuken (samen 45m²), grote schuiframen zowel in voor-als achtergevel geven uit op de terrassen (7,4m² en 6m²) met aan de voorzijde een prachtig zicht op het kanaal Schoten-Dessel, berging/wasplaats, een open trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op de slaapverdieping met 3 slaapkamers (14m², 13m² en 8m²), en badkamer met 2e toilet; In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (5,7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 299.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 6: ruime duplexwoning op de eerste en tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte met open keuken (samen 45m²), grote schuiframen zowel in voor-als achtergevel geven uit op de terrassen (7,4m² en 6m²) met aan de voorzijde een prachtig zicht op het kanaal Schoten-Dessel, berging/wasplaats, een open trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op de slaapverdieping met 3 slaapkamers (14m², 13m² en 8m²), en badkamer met 2e toilet; In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (4,7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 325.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 5: schitterend nieuwbouw hoek-dakappartement (144m²) op de derde verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte met open keuken (samen 48m²), grote schuiframen geven uit op de terrassen en geven een prachtig zicht op het kanaal Schoten-Dessel, berging/wasplaats, 3 slaapkamers (24m², 9,2m² en 8,5m²), badkamer en separate douchekamer tussen 2e en 3e slaapkamer; 2 mooie terrassen (10m² en 18m²) met schitterend vergezicht over het kanaal! In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 395.000,00

 • 3 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 4: nieuwbouw appartement (98m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte (37m²) met lateraal zicht op het kanaal Schoten-Dessel en schuifraam naar het terras toe, open ingerichte keuken (7m²) met aansluitend berging/wasplaats, 2 mooie slaapkamers (13m² en 10m²) en ingerichte badkamer; deels overdekt zuidwest gericht terras (6m²) met lateraal zicht over het kanaal! In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 285.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 3: nieuwbouw hoekappartement (102m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte (37m²) met zicht op het kanaal Schoten-Dessel en schuifraam naar het terras toe, semi-open ingerichte keuken (7m²) met aansluitend berging/wasplaats, 2 mooie slaapkamers (13m² en 10m²) en ingerichte badkamer; zuidwest gericht terras (12m²) met schitterend vergezicht over het kanaal! In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 2: nieuwbouw appartement (98m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte (37m²) met lateraal zicht op het kanaal Schoten-Dessel en schuifraam naar het terras toe, open ingerichte keuken (7m²) met aansluitend berging/wasplaats, 2 mooie slaapkamers (13m² en 10m²) en ingerichte badkamer; deels overdekt zuidwest gericht terras (6m²) met lateraal zicht over het kanaal! In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (7m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 275.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Wooneenheid 1: nieuwbouw hoekappartement (102m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘Waterkant’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, prachtige leefruimte (37m²) met zicht op het kanaal Schoten-Dessel en schuifraam naar het terras toe, semi-open ingerichte keuken (7m²) met aansluitend berging/wasplaats, 2 mooie slaapkamers (13m² en 10m²) en ingerichte badkamer; deels overdekt zuidwest gericht terras (12m²) met schitterend vergezicht over het kanaal! In de vooropgestelde prijs is steeds één ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging (6m²) inbegrepen. Extra autostaanplaatsen/kelderbergingen zijn optioneel verkrijgbaar. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. 100% betaling na oplevering van de werken!


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Deze prachtige villa in hoevestijl, opgetrokken ca 1997 op een perceel van 950m², is gelegen in een rustige straat in een landelijke omgeving op korte afstand van het centrum van Brecht en Sint-Lenaarts met aldaar winkels, scholen, openbaar vervoer,etc.. Ook de E19 en het station 'Noorderkempen' zijn op korte afstand bereikbaar. De woning werd gebouwd en luxueus afgewerkt met duurzame en exclusieve materialen (zoals marmer, graniet, Franse witsteen, gebakken leipannen). Indeling als volgt: Je betreedt de woning via de mooie en ruime inkomhal met vide. Via een glazen deur kom je in de leefruimte met authentieke balkenstructuur en schouw in franse witsteen met gashaard. De keuken beschikt over een inductievuur, dampkap, dubbele spoeltafel, vaatwasser, Amerikaanse ijskast, afvalmaler, en is afgewerkt met een granieten werkblad met ontbijtruimte. Aansluitend aan de keuken en leefruimte bevindt zich een prachtige veranda (met automatische zonnewering) waar het heerlijk genieten is van de tuin. Verder door komen we in de hal met toegang naar de ruimte berging/wasplaats, 2 slaapkamers, gastentoilet, badkamer ingericht met dubbele wastafel in graniet en douche, en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort. We nemen de magnifique trap naar de verdieping waar we uitkomen op een ruime nachthal. Deze geeft toegang naar de 2 ruime slaapkamers (tot. 4 slpk) en een bergruimte die tevens dienst kan doen als 2e badkamer (met vlizotrap naar de zolderverdieping voor extra bergruimte). Via één van de slaapkamers hebben we ook toegang naar de technische ruimte (boven garage). Rondom beschikt deze woning over een fraai aangelegde en volledig omheinde tuin (vooraan met zuilen en hekwerk) met terrassen, tuinhuis en een vijverpartij. Links van de woning nog een 2e houten garage/berging. Extra's: vloerverwarming op de gelijkvloerse verdieping, alarminstallatie, waterontharder, elektrische rolluiken,..en een gunstig EPC!


Kanaallaan 10A - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

€ 445.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Casco handelsruimte van 180m² en met een gevelbreedte van ca. 10,75m (waarvan 9,75m glas) op een commerciële locatie midden in het dorp van Sint-Job-in-‘t-Goor (Ebeslaan, bij hoek Brugstraat). Naastliggend bevinden zich 4 overdekte autostaanplaatsen en aan de overzijde van de Brugstraat is er een grote openbare parking. Extra autostaanplaatsen zijn optioneel te verkrijgen. Ter hoogte van dit project wordt de Ebeslaan tweerichtingsverkeer. De handelsruimte is ook aan de achterzijde toegankelijk. Deze ruimte wordt standaard casco afgewerkt, dat wil zeggen: met vloerisolatie, chape en bepleistering, maar geen technieken of sanitaire leidingen. 100% betaling na oplevering van de werken!


Brugstraat 206 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 340.000,00

Grond te Brecht

Grond te Brecht

Mooie bouwgrond van 820m² in een rustige en kindvriendelijke omgeving. In deze groene woonomgeving (BPA Recreatief Woongebied) is permanent wonen toegelaten! Het perceel heeft een rechthoekige vorm met een straatbreedte van 20m en komt in aanmerking voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² + 20m² voor een vrijstaand of aangebouwd bijgebouw; max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Alle gebouwen (woning en bijgebouwen) mogen vrij worden geplaatst binnen de bouwzone. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen.


Spechtendreef 49 - 2960 Brecht

€ 165.000,00

Huis te Brasschaat Verkocht

Huis te Brasschaat

Woning half open bebouwing, rustig en groen gelegen te Brasschaat 'Hoge Kaart'. Ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte, veranda, ingerichte leefkeuken met deur naar de tuin en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de verdieping 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel. De woning heeft een inpandige garage (nieuwe sectionale poort) en achteraan een perfect georiënteerde zuid-west tuin met terras en tuinhuis. Stedenbouwkundige info in aanvraag. Voor meer informatie www.coga.be


 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Knap appartement op de eerste verdieping van Residentie Artis, een kleinschalig gebouw op super centrale locatie. Het appartement heeft een oppervlakte van 88m² en een schitterend zuidwest gericht terras van 23m². Gelijkvloers is er een autostaanplaats en een fietsen- en huisvuilberging (13m²). Het appartement is ingedeeld als volgt: open inkomhal met gastentoilet, lichte rechthoekige leefruimte (met schuifraam naar terras toe) en aansluitend open ingerichte keuken (samen circa 43m²), wasplaats/berging, twee slaapkamers (11m² en 7m²), waarvan de grootste uitgeeft op het terras, ingerichte badkamer. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt. onder meer vloerverwarming en zonnepanelen worden standaard voorzien! Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Een extra autostaanplaats kan optioneel aangekocht worden. Lastenboek en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Handelslei 11 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 249.750,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Handelsruimte 2 (achteraan): prachtige gelijkvloerse handelsruimte (89m²) in Residentie ‘Artis’. De handelsruimte is gelegen op de hoek van de Handelslei en een insteekweg naar een achterliggende openbare parking. Het betreft een grotendeels rechthoekige ruimte, met grote raampartijen. De handelsruimte wordt casco afgewerkt. Dat wil zeggen dat de muren bezet zijn (plafond standaard niet), chape voorzien wordt, alsook alle technieken zoals vloerverwarming, sanitaire leidingen, ventilatiesysteem D, en elektrische leidingen. Enkel de eindafwerking – zoals vloerafwerking, sanitaire afwerking, en bv. een kitchenette dient nog door uzelf voorzien te worden. In de vooropgestelde prijs zijn 2 achterliggende staanplaatsen inbegrepen. Een extra autostaanplaats kan optioneel aangekocht worden. Schitterende handelsruimte op top commerciële ligging! Lastenboek en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Handelslei 11 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 199.500,00

Huis te Brecht Sint-Lenaarts Verkocht

Huis te Brecht Sint-Lenaarts

Te renoveren woning half open bebouwing op 795m² zeer rustig en groen gelegen in Sint Lenaarts. De woning is ingedeeld als volgt: Inkomhal met een cv-berging en hierna 3 achter elkaar gelegen slaapkamers en een kelderruimte. Op de 1e verdieping de 4e slaapkamer en hierna de leefruimte met toegang naar de leefkeuken welke ingericht is met een keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasser, aansluitend aan de keuken een badkamer ingericht met hoekbad combinatie douche, dubbel lavabomeubel en toilet. Vanuit de badkamer toegang naar het terras welke een trap heeft naar de tuin. De tuin is perfect zuid-west georiënteerd. Naast de woning een oprit naar de garage en een koer/berging.


 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 12: schitterend nieuwbouw dakappartement (123m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: trap en lift rechtstreeks in de leefruimte, prachtige leefruimte en open ingerichte keuken (samen 56m²) -deurraam vanuit leefruimte naar zuid gericht terras (12m²) en deurraam vanuit keuken naar achterliggend dakterras (17m²), nachthal met apart toilet, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (18,41m² en 12,31m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 343.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 11: schitterend nieuwbouw dakappartement (139m²) op de tweede verdieping in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: trap en lift rechtstreeks in de leefruimte, gastentoilet en vestiaireruimte, prachtige leefruimte en open ingerichte keuken (samen 65m²) - schuifraam vanuit leefruimte naar overdekt zuid gericht terras (15m²) en deurraam vanuit keuken naar achterliggend dakterras (24m²), nachthal, berging/wasplaats, 2 slaapkamers (19,49m² en 14,82m²) en ingerichte badkamer met 2e toilet. Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 369.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 10: prachtig nieuwbouwappartement (87m²) op de eerste verdieping in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte en open ingerichte keuken (samen 36m²) - schuifraam vanuit leefruimte naar overdekt zuidwest gericht terras (7,65m²), berging/wasplaats, 2 slaapkamers (13,21m² en 11,14m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 267.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 5: gelijkvloers nieuwbouwappartement (94m²) in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte en open ingerichte keuken (samen 42m²) - de leefruimte geeft via een schuifraam uit op een mooi zuidwest gericht terras (15,75m²), berging/wasplaats, 2 slaapkamers (13,21m² en 11,14m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 272.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 4: gelijkvloers nieuwbouwappartement (90m²) in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte en open ingerichte keuken (samen 37m²) - de leefruimte geeft via een schuifraam uit op een mooi zuidwest gericht terras (15,75m²), berging/wasplaats, 2 slaapkamers (13,18m² en 9,84m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 249.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 2: gelijkvloers nieuwbouwappartement (105,26m²) in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte en open ingerichte keuken (samen 42m²) met mooie lichtinval, berging/wasplaats, 2 grote slaapkamers (16,53m² en 14,84m²) en ingerichte badkamer; één slaapkamer geeft toegang tot de achterliggende tuin (99m²) met terras (20m²). Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 277.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Zoersel

Appartement te Zoersel

Wooneenheid 1: gelijkvloers nieuwbouwappartement (105,26m²) in Residentie ‘Antonius’, ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte en open ingerichte keuken (samen 42m²) met mooie lichtinval, berging/wasplaats, 2 grote slaapkamers (16,65m² en 14,65m²) en ingerichte badkamer; één slaapkamer geeft toegang tot de achterliggende tuin (243m²) met terras (20m²). Verplicht aan te kopen kelderberging en ondergrondse autostaanplaats of garagebox; deze zijn niet in de vermelde prijs inbegrepen. Een bovengrondse autostaanplaats achter het gebouw kan optioneel aangekocht worden indien gewenst. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Vloerafwerking, keuken- en badkamerinrichting, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Volgende zaken worden onder meer standaard voorzien: gepantserde inkomdeur (Weber), videofoon, glazen deur tussen hal en leefruimte, vloerverwarming op basis van een individuele warmtepomp, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, driedubbele beglazing... Ruime inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak - tel.: 03/636.47.47.47.


Achterstraat 31 - 2980 Zoersel

€ 279.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning - winddicht afgewerkt - op een mooi rechthoekig perceel van 885m², rustig gelegen in een groene landelijke omgeving. Goede verbinding met E19. Indeling gelijkvloers: inkomhal met vide, gastentoilet, leefruimte met schuifraam + open keuken met zicht op tuin (54m²), inpandige garage met wasplaats; verdieping: overloop met nachttoilet, hoofdslaapkamer met dressingruimte (21m²), 2 kinderslaapkamers (elk 9m²), en ruime badkamer (16m²). De woning wordt traditioneel gebouwd en winddicht afgewerkt. De afwerking is standaard niet inbegrepen en kan u zelf voorzien naar eigen smaak en keuze. Optioneel kan - indien gewenst - de woning afgewerkt worden. De tuin is zuidgericht! Plannen op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.


Albatrosdreef 43 - 2960 Brecht

€ 279.000,00

 • 3 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Optie

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Charmante woning op 2.166m², rustig en groen gelegen met zeer veel privacy door de prachtig onder architectuur aangelegde tuin met terrassen en beregeningssysteem! Achter de woning een gastenverblijf of kantoorruimte (2013) met vloerverwarming, ingebouwde kasten met inklapbed, kitchenette en een douchekamer. Mooie terrassen (deels overdekt en verwarmd) op bankirai en blauwe natuursteen met een totale oppervlakte van 138m² met poolhouse en zwembad met jetstream. De woning is ingericht met een inkomhal met gastentoilet en toegang tot de wasplaats en verwarmde garage met automatische poort. In de leefruimte (50m²) met ingebouwde kastenwand en gashaard wordt een gezellige sfeer gecreëerd die doorgetrokken wordt tot in de aparte salon / bibliotheek met ingebouwde kastenwand met sierschouw. Ruime leefkeuken ingericht met een kookeiland; werkblad in inox, gasvuur (5-pits) "Smeg", steamer "Bulthaup", vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken een schuifraam naar het terras. Twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer (25m²) op de 1e verdieping voorzien van een veiligheidsdeur en airconditioning met eigen badkamer (ligbad, douche/hammam, sierradiator, dubbele lavabo, toilet) en een dressingruimte. De 2de slaapkamer bevindt zich op de 2de verdieping en kan gebruik maken van de douchekamer op verdiep 1. Bijzonderheden: Automatische toegangspoort, carport, natuurstenen vloeren, ingebouwde spots, alarminstallatie, veiligheidssloten, videofoon/parlofoon, tuinverlichting.


Zandstraat 75 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 549.000,00

 • 2 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Verkocht

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Dit ruim gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken. Het appartement is instapklaar en ingedeeld als volgt: Inkomhal met toegang naar een zeer ruime leefruimte (54m²) op een vernieuwde laminaatvloer met aansluitend een keuken ingericht met; een oven, keramische kookplaat, damkap, koelkast en ruimte voor het plaatsen van ontbijttafel. Vanuit de nachthal toegang naar het gastentoilet, de berging/wasplaats, de badkamer met vernieuwde douche en twee ruime slaapkamers (3,80m x 4,80m - 3,80m x 3,60m). Vanuit slaapkamer 2 is er toegang naar de tuin met terras. Achteraan de tuin is een garagebox (voorzien van electriciteit en water) direct te bereiken en er is nog een extra zij-ingang naar de tuin. Het appartement is voorzien van rolluiken en een videofoon.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Appartement te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Dit recent gelijkvloers appartement is rustig gelegen op een toplocatie langsheen het kanaal Dessel-Schoten! Het maakt deel uit van Residentie "DE VAART". Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Het appartement is 129m² met een gezellige tuin en terras waar je kan genieten van de ondergaande zon! Het appartement is zeer goed onderhouden en ingedeeld als volgt: Inkomhal met ingebouwde vestiairekast en een glazen deur naar de leefruimte met open keuken; ingericht met een vaatwasser, koelkast, inductie kookvuur, dampkap en een combi-oven. Aansluitend aan de keuken een koele berging. De inkomhal loopt over in een nachthal met nog ruimte voor inbouwkasten en toegang tot het gastentoilet, een extra berging/wasplaats, een badkamer ingericht met een ligbad, douche, wastafel in een meubel en een kolomkast. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met ingebouwde kastenwand met verlichting. In de ondergrondse garage bevindt zich een autostaanplaats “9”en een kelderberging “3” te bereiken met de lift. Achteraan het gebouw nog een extra buitenstaanplaats “8” aansluitend aan de tuin. U kan via het tuinpoortje het appartement langs de achterkant bereiken. Het complex is achteraan volledig omheind en afgesloten met automatische poort.


Frans De Meyerstraat 4 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 389.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Grond te Brecht

Grond te Brecht

Mooie bouwgrond van 820m² in een rustige en kindvriendelijke omgeving met in de straat enkel vrijstaande woningen. In deze groene woonomgeving (BPA Recreatief Woongebied, zone A) is permanent wonen toegelaten! Het perceel heeft een rechthoekige vorm: 20m breed en 41m diep en komt in aanmerking voor een vrijstaande woning. De tuin is ideaal zuidwest gericht. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² + 20m² voor een vrijstaand of aangebouwd bijgebouw; max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Alle gebouwen (woning en bijgebouwen) mogen vrij worden geplaatst binnen de bouwzone. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen. Het naastliggend perceel, huisnummer 32 heeft eveneens een oppervlakte van 820m² en wordt verkocht onder dezelfde voorwaarden.


Spechtendreef 34 - 2960 Brecht

€ 165.000,00

Grond te Brecht

Grond te Brecht

Mooie bouwgrond van 820m² in een rustige en kindvriendelijke omgeving met in de straat enkel vrijstaande woningen. In deze groene woonomgeving (BPA Recreatief Woongebied, zone A) is permanent wonen toegelaten! Het perceel heeft een rechthoekige vorm: 20m breed en 41m diep en komt in aanmerking voor een vrijstaande woning. De tuin is ideaal zuidwest gericht. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² + 20m² voor een vrijstaand of aangebouwd bijgebouw; max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Alle gebouwen (woning en bijgebouwen) mogen vrij worden geplaatst binnen de bouwzone. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen. Het naastliggend perceel, huisnummer 34 heeft eveneens een oppervlakte van 820m² en wordt verkocht onder dezelfde voorwaarden.


Spechtendreef 32 - 2960 Brecht

€ 165.000,00

Industrieel te Brecht Sint-Lenaarts

Industrieel te Brecht Sint-Lenaarts

Unit 07: hoekunit aan kanaalzijde van 240m² voor productie en opslag in een multifunctioneel en semi-industrieel nieuwbouwcomplex te Brecht/Sint-Lenaarts. Vlot bereikbaar via weg en water. Op korte afstand van de E19 Antwerpen-Breda, met een goede verbinding via de nieuwe ring rond Brecht. Gelegen aan het kanaal Antwerpen-Turnhout. Milieuvergunning klasse 1 mogelijk. Unit 07 meet 15 x 16m en ligt op een grondstuk van 454m². Het betreft een volledig geïsoleerde staalconstructie, en 10% van het dakoppervlak bestaat uit lichtstraten en rookkoepels, zodat er maximaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk licht. De vrije hoogte bedraagt 6m onder ligger. Geautomatiseerde sectionaalpoort 4 x 4,5m. Gepolierde betonplaat met een toegestane belasting van 3T/m². De units worden volledig afgewerkt tot en met verlichting, zekeringkast, wachtleidingen voor sanitair, enz. Inpandig kantoor kan voorzien worden. Buitenaanleg wordt voorzien: o.m. wegenis in asfalt, parkeerplaatsen, en groenzones. Voldoende manoeuvreerruimte voor vrachtwagens. Units in te delen op maat van de klant, oppervlaktes van 160m² tot 270m² of combinaties. Informeer naar de mogelijkheden!


Vaartkant Rechts 14 - 2960 Brecht Sint-Lenaarts

€ 228.000,00

Grond te Brecht

Grond te Brecht

Mooie bouwgrond van 448,91m² op wandelafstand van het aangename centrum van Brecht. Het perceel komt in aanmerking voor het bouwen van een ruime half open bebouwing. De straatbreedte bedraagt 10,20m. De tuin is zuidoost gericht. Het betreft een egaal bouwrijp perceel zonder bomen. Openbaar vervoer op 300m, op- en afrit E19 Antwerpen-Breda op 1000m, treinstation Noorderkempen op 1600m. Bouwvoorschriften: voorgevel op 6m van de rooilijn, vrijstaande zijgevel op 3m van de zijperceelsgrens; bouwdieptes: gelijkvloers max. 17m, 1e verdieping max. 13m, 2e verdieping max. 9m; kroonlijsthoogte max. 7m, nokhoogte max. 11,5m; vrije dakvorm binnen het maximale gabarit. Bijgebouw in achtertuin mogelijk van max. 10% van de perceelsoppervlakte, dus max. 44,8m². Bijgebouw aangebouwd aan de hoofdwoning mogelijk in de zijtuinstrook, op minimum op 5m achter de voorgevel van de hoofdwoning en maximaal tot op de achtergevelbouwlijn. Maximaal 100m² van het gebouw mag ingenomen worden voor complementaire nevenfuncties aan het wonen (bv. handel, kantoren en diensten..). Gedetailleerde bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.


Nollekensweg 49 - 2960 Brecht

€ 175.000,00

Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor Verkocht

Grond te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Mooie bouwgrond voor een vrijstaande woning, 606m², met prachtig zicht op de achterliggende Brechtse Heide! Een rustige groene locatie bij het 'oude' dorp van Sint-Job! Het perceel heeft een straatbreedte van 16,5m. Maximale bouwbreedte = 10,5m, maximale bouwdiepte = 17m; kroonlijst op max 7m hoogte. Vrije dakvorm! De tuin is zuidoost gericht. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de straat. Egaal, bouwrijp perceel, grotendeels ontbost. UNIEKE LIGGING aan Brechtse Heide, dus gegarandeerd groen uitzicht en geen achterburen! Het perceel maakt deel uit van een goedgekeurde verkaveling. Verkavelingsvoorschriften en plan op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.


Grond te Brasschaat

Grond te Brasschaat

Mooi perceel bouwgrond in zone voor verblijfsrecreatie, 2.224m², aangenaam gelegen aan prachtige dreef in rustige bosrijke omgeving. Het perceel is gelegen links van huisnuimmer 43 en heeft een rechthoekige configuratie en straatbreedtes van 25 meter. Er mag één vrijstaand weekendverblijf opgericht worden van max. 60m² + aansluitend open of overdekt terras van max. 20m², eventuele garage inbegrepen. Kroonlijst op max. 3,5m hoogte; nokhoogte max. 7m. Geen bovenverdieping toegestaan. Permanente bewoning is niet toegelaten! Bebouwingsvoorschriften op eenvoudig verzoek verkrijgbaar. Meer info op www.coga.be.


Grote Heidedreef 41 - 2930 Brasschaat

€ 115.000,00

Huis te Brecht

Huis te Brecht

Volledig vernieuwde officierswoning met nieuwe uitbreiding/aanbouw geschikt voor burelen/kangoeroewoning/creche/... en magazijnruimte van 415m²!! Dit bijzonder eigendom is gelegen op een perceel van 2.633m², in agrarisch gebied, op de rand van Brecht, nabij E19 Antwerpen-Breda en treinstation 'Noorderkempen'. De woning bestaat uit een inkomhal met vestiaireruimte, apart toilet, berging/wasplaats, leefruimte met open ingerichte keuken, traphal op de gelijkvloerse verdieping; 3 slaapkamers, berging en badkamer op de verdieping. De uitbreiding/aanbouw bestaat op het gelijkvloers uit een open ruimte met keuken, sanitair en open bureauruimte, en een gesloten bureelruimte. In de afgewerkte kelderverdieping bevinden zich 4 (slaap) kamers en een opslagruimte. De kelderverdieping is verbonden met de kelder van de woning waar zich alle technische toestellen bevinden. Bij de verbouwing van de woning werd extra aandacht gegeven aan energiezuinig bouwen met oa. een ventilatiesysteem D, een geothermische warmtepomp met vloerverwarming (passief koelen+verwarmen), 3 thermische zonnepanelen, 30 thermische zonnepanelen, zonneboiler, 3-dubbel glas in de aanbouw (behalve schuiframen)... Kortom: De woning van de toekomst met een authentiek karakter met enorm veel mogelijkheden! Ideaal voor een zelfstandige activiteit => magazijnruimte 415m²!


Oudaenstraat 12 - 2960 Brecht

€ 625.000,00

 • 7 bedrooms
 • 2 bathrooms
 • 1 garages
Huis te Brecht

Huis te Brecht

Gelijkvloerse woning op 1.215m² rustig en bosrijk gelegen, waar permanent wonen is toegestaan. De woning heeft een totale oppervlakte van 80m² en is ingedeeld als volgt: inkom rechtstreeks in de veranda, leefruimte met een open keuken en aansluitend een badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. Via de leefruimte toegang naar de 2 slaapkamers 3 x 3m en 3.3 x 3m. Verder nog langs buiten te betreden een kleine berging en een grote berging met garagepoort, waar zich de aansluiting bevindt voor de wasmachine, en hiernaast een carport. Rondom de woning een grote tuin, volledig omheind, met voor -en achteraan het perceel een poort (eveneens te bereiken langs de Achteromstraat).


Rommersheide F 16 - 2960 Brecht

€ 235.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Kantoor te Brasschaat

Kantoor te Brasschaat

Gelijkvloerse kantoor -of praktijkruimte 100m² met prachtig zicht op de Golf. Ingedeeld als volgt: één grote open ruimte welke verdeeld is in een inkom en bureel-ruimte op laminaattegels, een berging, apart toilet en een kitchenette. Achteraan een mooie grote schuifraam met toegang naar het zuid gericht terras 7 x 3.5m met buitenberging, grenzend aan het golfterrein. Inclusief een kelder en 4 parkeerplaatsen vooraan het gebouw. Extra: ledverlichting, alarm, conforme elektrische keuring, ...


Miksebaan 240 - 2930 Brasschaat

€ 255.000,00

Appartement te Brecht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement 1.3 bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 99m² en een mooi zuidwest gericht terras van 9,5m². Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (35m²), een schuifraam geeft uit op het terras; bergruimte (4m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16,6m² met eigen terrasje van 2,4m² / 12,3m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming, individuele warmtepomp en zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


Schoolplein 6-12 - 2960 Brecht

€ 284.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Appartement te Brecht Verkocht

Appartement te Brecht

Knap BEN-nieuwbouwappartement (Bijna Energie Neutraal) in het afgesloten privé domein ‘Residentie Kockstee’, op toplocatie in het aangename centrum van Brecht. Appartement 1.2 bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een nuttige oppervlakte van 102,12m² en een mooi zuidwest gericht terras van 12,3m². Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met open ingerichte keuken (36,4m²), een schuifraam geeft uit op het terras; bergruimte (4m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (16m²/ 13m²) en ingerichte badkamer. Verplicht aan te kopen enkele of dubbele (naargelang beschikbaarheid) ondergrondse garage; deze is niet in de vermelde prijs inbegrepen. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch en akoestisch comfort. Onder meer vloerverwarming, individuele warmtepomp en zonnepanelen behoren tot de standaard uitrusting, mede waardoor het E-peil maximaal E30 bedraagt en u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing! Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn na afspraak op kantoor te verkrijgen: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Bungalow op 232m², zeer rustig en groen gelegen, doch nabij het centrum. De woning ligt op een achterliggend perceel welke toegankelijk is via een servitudeweg (tussen nr. 79 en 99). De woning is ingedeeld als volgt: inkom op een betonnen vloer, leefruimte met een houtkachel en doorgang naar de keuken en bureel, slaapkamer met aansluitend een badkamer met douche, lavabo en toilet. Naast de woning een garage met kantelpoort. Voor de woning een zuid georiënteerde tuin. De woning is niet vergund en er kan geen vergunning bekomen worden om deze te (ver)bouwen.


Dennenlaan 95 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 74.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Commercieel te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Handelspand met woonst op super commerciële ligging, in het centrum van Sint-Job-in-‘t-Goor en kortbij openbare parkings. Het eigendom heeft een grondoppervlakte van 505m² en huisvest op heden de bloemenwinkel 'Gloriosa’. Het gebouw dient volledig gerenoveerd te worden en is ingedeeld als volgt: etalagenis, winkelruimte totaal 123m², inbegrepen een aparte ruimte van 3.2 x 3.2m en een badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Naast de winkel een aparte inkom welke toegang heeft naar de winkel, de kelder en een trap naar de bovenwoonst. Op de eerste verdieping 44,5m² bevindt zich een leef -en keukenruimte en een trap naar de 2e verdieping. Hier nog een slaapkamer en een badkamer. Interessant perceel, diepte ca. 60m waardoor mogelijk te bouwen gelijkvloers 50m (enkel voor handelszaken) en achteraan aan linkse perceelgrens komt het uit op een openbare parking, waarvan 1 autostaanplaats privé is inbegrepen.


Handelslei 15 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 345.000,00

 • 1 bedrooms
 • 1 bathrooms
Grond te Brecht

Grond te Brecht

Een perceel bouwgrond gelegen in zone voor wonen in het groen (BPA Recreatief Woongebied (zone B) = permanent wonen toegelaten!). Het perceel heeft een oppervlakte van 750m² en een straatbreedte van 20,70 meter. Voorschriften: Max bouwoppervlakte = 80m² + bijgebouw bestemd voor garage/berging 20m² (eventueel aangebouwd aan de woning); max kroonlijsthoogte = 3,5m - nokhoogte max. 7,5m, schuin dak tussen 5° en 60°. Alle nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit, riolering,..) zijn aanwezig. Gedetailleerde bouwvoorschriften zijn op kantoor te bekomen.


Vissersdreef 4A - 2960 Brecht

€ 160.000,00

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Huis te Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

Prachtige moderne nieuwbouwwoning, half open bebouwing (woning rechts), op een zuidwest gericht perceel van 426m². Het eigendom bevindt zich op een aangename rustige locatie op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. Deze traditioneel gebouwde woning is ingedeeld als volgt: inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet, betonnen trap naar de verdieping toe, grote lichte leefruimte met open keukenruimte (samen 59m²), koele berging; verdieping met 4 grote slaapkamers (16m²/15m²/13m²/12m²), badkamerruimte (9m²) en bergruimte. Ruime garage voor één wagen met geautomatiseerde sectionaalpoort. De combinatie van de Illuza Pagus gevelsteen met verlijmd uitzicht, de grote zwart-aluminium raampartijen en de strakke architectuur zorgen voor een prachtige geheel! De woning wordt grotendeels afgewerkt - de eindafwerking (keuken, sanitaire inrichting, vloerafwerking en binnenschrijnwerk) is niet inbegrepen. Zeer energievriendelijke woning met onder meer standaard vloerverwarming gelijkvloers. Plannen en lastenboek op eenvoudig verzoek te verkrijgen.


Kerkhofstraat 77 - 2960 Brecht Sint-Job-In-'t-Goor

€ 379.000,00

 • 4 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Hoogstraten Minderhout

Appartement te Hoogstraten Minderhout

Hedendaags nieuwbouw appartement in Residentie ‘Witheren’, centraal gelegen in het dorp van Minderhout. Appartement 11 bevindt zich op de eerste verdieping van Gebouw B, heeft een nuttige oppervlakte van 83m² en een zuidgericht terras van 6,6m². Indeling: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte – ramen vanop vloerniveau - met open ingerichte keuken (31m²), aansluitend bergruimte (3,2m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (4.18 x 3.64m en 3.33 x 2.30m) en ingerichte badkamer. In de prijs is een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging begrepen. Afgesloten garageboxen zijn optioneel mogelijk. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (max. E40!) en akoestisch comfort. Warmtepomp, vloerverwarming, balansventilatie, videofoon, enz. behoren tot de standaardafwerking. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Minderhoutdorp 44 - 2322 Hoogstraten Minderhout

€ 227.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Hoogstraten Minderhout Verkocht

Appartement te Hoogstraten Minderhout

Hedendaags gelijkvloers nieuwbouw appartement in Residentie ‘Witheren’, centraal gelegen in het dorp van Minderhout. Appartement 8 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van Gebouw B, heeft een nuttige oppervlakte van 89m² en een mooie tuin van 81m² met terras (12m²). Indeling: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte – schuifraam naar tuin en terras toe - met open ingerichte keuken (41m²) - aansluitend bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (3.74 x 3.00m en 3.60 x 2.08m) en ingerichte badkamer. In de prijs is een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging begrepen. Afgesloten garageboxen zijn optioneel mogelijk. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (max. E40!) en akoestisch comfort. Warmtepomp, vloerverwarming, balansventilatie, videofoon, enz. behoren tot de standaardafwerking. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Appartement te Hoogstraten Minderhout Optie

Appartement te Hoogstraten Minderhout

Hedendaags gelijkvloers nieuwbouw appartement in Residentie ‘Witheren’, centraal gelegen in het dorp van Minderhout. Appartement 7 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van Gebouw B, heeft een nuttige oppervlakte van 89m² en een mooie tuin van 77m² met terras (12m²). Indeling: inkomhal met apart toilet, lichte leefruimte – schuifraam naar tuin en terras toe - met open ingerichte keuken (41m²) - aansluitend bergruimte (3m²) met cv- en ventilatie-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogkast; 2 slaapkamers (3.74 x 3.00m en 3.60 x 2.08m) en ingerichte badkamer. In de prijs is een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging begrepen. Afgesloten garageboxen zijn optioneel mogelijk. Het appartement wordt volledig en degelijk afgewerkt volgens het standaard lastenboek, met extra aandacht voor thermisch (max. E40!) en akoestisch comfort. Warmtepomp, vloerverwarming, balansventilatie, videofoon, enz. behoren tot de standaardafwerking. Vloeren, keuken, badkamer, ... kunnen gekozen worden volgens keuzebudget. Inspraak in afwerking is mogelijk naargelang de fase van afwerking. Lastenboeken en plannen zijn op kantoor te verkrijgen na afspraak: info@coga.be - 03/636.47.47.


Minderhoutdorp 44 - 2322 Hoogstraten Minderhout

€ 236.000,00

 • 2 bedrooms
 • 1 bathrooms
 • 1 garages
Grond te Schilde

Grond te Schilde

Deze mooie villagrond heeft een oppervlakte van 2.900m² met een straatbreedte van 30m. De bouwgrond is residentieel gelegen in een groene omgeving. Ruime bouwvoorschriften: de woning dient ingeplant te worden op 26m uit de rooilijn (zoals aangeduid op het plan) en op minimum 3m van de zijdelingse perceelgrenzen. De voorgevelbreedte mag maximaal 2/3 van de perceelbreedte bedragen (= maximaal 20m!). Kroonlijsthoogte op maximaal 6,50m met een dakhelling van max. 55°. Kroonlijsthoogte max. 7 m voor gebouwen met plat dak. Bebouwde oppervlakte: maximaal 250M² inclusief bijgebouwen.


Catharinadreef Lot 2 - 2970 Schilde

€ 349.000,00

Grond te Schilde

Grond te Schilde

Deze mooie villagrond heeft een oppervlakte van 3.105m² met een straatbreedte van 30m. De bouwgrond is residentieel gelegen in een groene omgeving. Ruime bouwvoorschriften: de woning dient ingeplant te worden op 26m uit de rooilijn (zoals aangeduid op het plan) en op minimum 3m van de zijdelingse perceelgrenzen. De voorgevelbreedte mag maximaal 2/3 van de perceelbreedte bedragen (= maximaal 20m!). Kroonlijsthoogte op maximaal 6,50m met een dakhelling van max. 55°. Kroonlijsthoogte max. 7 m voor gebouwen met plat dak. Bebouwde oppervlakte: maximaal 250M² inclusief bijgebouwen.


Catharinadreef Lot 1 - 2970 Schilde

€ 359.000,00

Grond te Schilde

Grond te Schilde

Prachtig perceel bouwgrond van 2.130m², rustig gelegen aan de residentiële Catharinadreef. Het perceel heeft een unieke straatbreedte van 54,82m en is zuidoost gericht. De bouwvoorschriften zijn als volgt: de woning dient ingeplant te worden op 10m uit de ontworpen rooilijn en op minimum 5m van de zijdelingse perceelsgrenzen. De voorgevelbreedte mag maximaal 2/3 van de perceelsbreedte bedragen (= maximaal 36,54m!) . Kroonlijsthoogte op maximaal 7m. Plat dak of hellend dak met een maximum helling van 55°. Maximaal 250m² bebouwde oppervlakte inclusief eventuele bijgebouwen. Bijgebouwen op minimum 3m van de perceelsgrenzen.


Catharinadreef (2B) - 2970 Schilde

€ 365.000,00

Coga gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan